Haberler

Terim, Olimpiyat Stadı'nı Milli Takım Stadı Haline Getirmek İstiyor

Güncelleme:

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın Milli Takım stadı haline getirilmesi gündemde... Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim bir süredir bu projeyle ilgili çalışıyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nın Milli Takım stadı haline getirilmesi gündemde... Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim bir süredir bu projeyle ilgili çalışıyor. Proje hayata geçirilirse tüm milli takımlar maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

TERİM'İN PROJESİ

NTVSPOR'da yer alan habere göre; Atatürk Olimpiyat Stadı'nın daha aktif bir tesis haline gelmesi için çalışmalar hızlandı. İkitelli'de bulunan stat için en ciddi proje, milli takım stadı projesi... Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in bir süredir hayata geçirmek için temaslarda bulunduğu proje çerçevesinde, stadın tıpkı İngiltere'deki Wembley Stadyumu gibi tamamen Milli Takım'a ait bir merkez olması planlanıyor.

STAT ORTADAN İKİYE BÖLÜNECEK

Şu anda bir taslak halinde olan projeye göre stat ortadan ikiye bölünecek. Saha enine olarak yeniden dizayn edilecek. Sahanın enlemesine olarak tekrar tasarlanması ile birlikte, stadın en büyük problemi olarak gösterilen rüzgar sorunu da engellenmiş olacak. A Milli Takım ile birlikte, tüm milli takım yaş grupları da maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak.

STADIN ÜSTÜ TAMAMEN KAPANACAK

Projenin hayata geçmesi durumunda Milli Takım birimlerinin de stada taşınması bekleniyor. Öte yandan, Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili düşünülen bir başka proje ise stadın üstünün tamamen kapatılması.

TEK SORUN YÜKSEK MAALİYET

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yabancı ve yerli firmalardan görüş aldığı, Olimpiyat Stadı'nın üstünün tıpkı Allianz Arena örneğinde olduğu gibi tamamen kapatılması için bir proje yürüttüğü ifade edildi. Ancak bu proje için en önemli engel olarak yüksek maaliyet gösteriliyor.




Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadı Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Ahmet kara:

terim once milli takimi dusurdugu bu rezil durumdan kurtarsin. bizim vergilerle astronomik paralar alip, parayi bari haketsin.

6
3
yanıtYanıtla
Enderm@m.m:

Sinyor, Senin vergin ile TFF nin ne alakası var.

yanıt1
yanıt0
KARAAĞA:

BU ADAM TÜRK FUTBOLUNU BİTİRMEYE KARARLI HABERİNİZ OLSUN ADAM HEM PARANINI DİBİNİ ALIYOR HEM FUTBOLU KATLEDİYOR HELAL OLSUN

4
2
yanıtYanıtla
İSMAİL GÖNEN:

Bu adam Türkiyede işi buldu Milli takım olmazsa galatasaray oradada tutunamazsa tekrar Milli takım iki si arasında gidip geliyor başkada bir takımı çalıştıramaz o kabiliyet yok güzel ülkem benim bizde bir deyim vardır 4 koyunu versen güdemez adamın daha şenol güneşin başarısını yakalayamadı bu ülkede

2
4
yanıtYanıtla
semsi:

Terim''im kariyerine bak birde kendi kariyerine bak ondan sonra elestir. Yaptigi maclar ortada. Istersen birde hirvatlara sor maci uzatmalarda nasil 3-2 aldigini. Senol Hoca, Fatih''in artigini yedi. Dunya kupasi finallerine Fatih''le gittik. Balik hafizali halkim benim.

yanıt2
yanıt0
AGA:

Atıl duracağına biraz daha harcayıp değer kaandırmak mantıklı tabi gerçekten değer kazanacaksa

4
2
yanıtYanıtla
AGA:

kara o stadın maliyetine peki haberin var mı bundan

yanıt0
yanıt0
Turkmenoglu:

Fatih Terimi elestirenler GS''da e gibi basari orani oldugunu, dunya kupasinda Turkiye''yi cikartan ve onlara kendi ozguvenini saglayan kisi oldugunu bilmiyorlar herhalde. Eger Fatih Hoca dunya kupasi finalinde olsaydi belki daha iyi bir sonuc alirdi. Onu Senol hocayla kiyaslama yapanlar ise her ikisinin kariyerine bakmalarini tavsiye ederim.

3
1
yanıtYanıtla
...................Mobil-ANDROID:

Yine boş boş yorumlar...Adamin kariyeri başarılarla dolu.Tabiki siz Galatasaray in Fatih hocayla Avrupa da basarili olmasına aldiği kupalara sevinecek değilsiniz.Çünkü Türkun aldiği başarılara Türkler sevinir.Tamam olimpiyat Stasi ölümüne soğuk.yeri çok sikintili.stat çok sikintili.ama orda boş duracagina kazanilmaya calisilmasi mantiklidir...

1
2
yanıtYanıtla
EndermobilWeb@haberler.com:

Para oldumu fazla Zeki olmaya lüzum yok.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title