Haberler

    Ter Stegen: Messi İçin Çok Üzgünüm

    Barça'nın Alman kalecisi Ter Stegen, Messi'nin Dünya Kupası'nda hüsrana uğramasına üzüldüğünü söyledi.

    Barcelona'nın Mönchengladbach'tan transfer ettiği Marc-Andre Ter Stegen, yeni takım arkadaşı Lionel Messi için Dünya Kupası sırasında üzüldüğünü açıkladı.

    Genç kaleci, Dünya Kupası macerasını Mundo Deportivo'ya anlatırken, "Messi için çok üzülmüş olsam da Dünya Kupası zaferini deliler gibi kutladım. Finali Barcelona'da yaşadığım otelde izledim. Kupayı kaldıran takımda yer almasam da bu başarı beni de çok sevindirdi. Umarım Barcelona için oynamak bana milli takımda yeniden yer açar. Burada oynamak kendimi kanıtlamama yardımcı olacak. Ben de onlar da tecrübemi ve kalitemi biliyor. Bu takımın kalecisi olmak demek baskı altında olmak demektir, bunun da farkındayım, ama elimden gelenin en iyisini yapacağım. Korkum yok ve burada mutluyum." diye konuştu.

    Yeni hocası Luis Enrique hakkında da oldukça iyi konuşan Stegen, "Onun kişiliğini çok beğeniyorum, ancak futbol mantalitesini daha da çok seviyorum. Direkt konuşan biri. Normal bir insan, ancak kişiliği müthiş. Yaptığı işe büyük saygı duyuyorum. Takımı çok iyi yönetiyor." ifadelerini kullandı.

    Valdes'in Barcelona'dan ayrılma kararı almasıyla birlikte uzun bir transfer sürecinin ardından Katalan devine transfer olan Ter Stegen, yeni sezonda Claudio Bravo ile forma savaşı verecek.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Deportivo La Coruna Mönchengladbach Lionel Messi Barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title