Haberler

Tepkiler Üzerine Türklerden Özür Diledi

Güncelleme:

Makedonya'da yayın yapan özel bir televizyon kanalında ana muhalefet lideri Zoran Zaev'e "Türk gibi yalan söylüyorsunuz" diyen gazeteci tepkiler üzerine özür diledi.

Makedonya'da özel televizyon kanalında Gazeteci Dragan Pavloviç Latas dün akşamki ana haber bülteninde konuğu olan ana muhalefet lideri Zoran Zaev'e 'Türk gibi yalan söylüyorsunuz' dedi.

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Yayından sonra Türk Partileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlardan büyük tepki toplayan Latas geri adım atarak, kendini rencide olmuş hisseden her Türk'ten özür dilediğini, yaptığının bir gaf olduğunu ve bir daha tekrarlanmayacağını söyledi.

ÖZÜR DİLEDİ

Latas, tüm Türklerden teker teker özür dilediğini, Türk milletinden ve Türk devletinden de özür dilediğini ifade etti.

BÜYÜKELÇİLİK BİLDİRİ YAYINLADI

Latas'ın sarf ettiği sözlere T.C. Üsküp Büyükelçisi Ömür Şölendil bir kınama bildirisi yayınladı. Açıklamada, Sitel'in Genel Yayın Yönetmeni Dragan Pavloviç Latas'ın yüce Türk milletine karşı kullandığı kabul edilemez çirkin ifadeyi şiddetle kınadıklarını, 'Türk milleti ve devletinden bilahare özür dilemiş olması da bu çirkin davranışı telafi etmekten uzaktır.' denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Makedonya Üsküp Eyüp Dha Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

Utopya turk:

Dogru demis. Turkun turku kandirdigi kadar, dolandirdigi kadar (araplar dahil) kimse kandirip dolandirmiyor. Toprak topragi gurbette xxxxxmis . . . . nefis bir atasozu. Gurbette turk turku gormek bile istemiyor. Ben de hic bir turk donercisinden doner yemiyorum, yabancilar bizden daha guzel doner yapiyor.

26
57
yanıtYanıtla
ALTAILI SAMAN:

ADAM MILLETI DEIL, HUKUMETI KAST ETMIS!

11
52
yanıtYanıtla
kOYUNLAR:

haha ha dünya sizin ne mal olduğunuzu biliyor.

13
46
yanıtYanıtla
mardinli:

kurban olasın sen, TÜRK MİLLETİNE , ne idiği belirsiz mundar kenefe . . . . . . imansız

31
28
yanıtYanıtla
Muhtar:

Eskiden ''Türk gibi kuvvetli'' diye bir vecizemiz vardı. . . Türk Marşı''mız vardı. . . Türk rengi (TURKUAZ) vardı. Şimdi hepsi gitmiş, yalancılığımız dünyaya atasözü olmuş. . . Protesto etmek lazım ama biraz da düşünmek lazım. Nasıl bu hale geldik?

35
8
yanıtYanıtla
KapakMobil-IOS:

Ahahah herkes herşeyin farkında.en baştaki o kadar sallıyor ki artık deyim oldu yalancılığınız :))

15
27
yanıtYanıtla
AkdeniZMobil-IOS:

Ne özür diliyorsun sonuna kadar haklısın ülkenin başındaki bu kadar yalan atıyorsa milleti hayda hayda atıyor bu kadar yalanı görüyorlar haklı olarakta yalancı diyecekler

11
29
yanıtYanıtla
ciğeri 3 kuruş etmezler:

dünya türkiyeye oyun oynuyor ama son oyunu türkler oynar.

30
7
yanıtYanıtla
Davut:

Adamlar sevmek zorunda mi almanya da hollanda da hep barbrlik yapn milleti kim sever

14
19
yanıtYanıtla
doğruyadoğru:

makedonya neresi yaww :)) türkiye nin kasabası olamaz !!!

17
10
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title