Haberler

Tepebaşı'nın İzmir'den Konukları

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri staj çalışmaları kapsamında Tepebaşı’na konuk oldu.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri staj çalışmaları kapsamında Tepebaşı'na konuk oldu.

"CP 290 Analitik Etüd" stajının alan çalışmaları kapsamında 1-10 Eylül 2016 tarihleri arasında Eskişehir merkez ilçelerinde çalışmalarını sürdüren öğrenciler Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı ziyaret etti. Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen buluşmada Başkan Ataç, Tepebaşı'nda gerçekleştirdikleri gelişme sürecini ve bu kentsel gelişim sürecinde sosyal belediyecilik projelerinin önemini öğrencilerle paylaştı.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü öğrencileri ise, ilk kez bu kadar çok gerçekleştirilmiş sosyal projenin bir arada olduğu bir yerel yönetim anlayışı ile tanıştıklarını belirterek Tepebaşı Belediyesi'nin kendilerini etkileyen çalışmalarının proje tasarımları açısından yol gösterici olacağını belirtti.

2016-2017 eğitim öğretim yılı süresince Eskişehir İli Mekansal Strateji Planı Çalışması ve Tepebaşı ile Odunpazarı ilçelerine dönük yapısal plan çalışması ve eylem planları yapacak öğrenciler daha sonra bir sanat galerisine dönüşen Tepebaşı Belediyesi Hizmet Binası'nda bulunan Pişmiş Toprak ve Sanat Çalıştayı eserlerini gezdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Tepebaşı Eylül İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title