Haberler

Tepebaşı'nde Personel Eğitimi

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Zabıta ile Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan temizlik personeli iki günlük eğitime katıldı.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Zabıta ile Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan temizlik personeli iki günlük eğitime katıldı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı Ören'deki Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na ait tesislerdeki Abdullah Baştürk konferans salonunda iki bölümde gerçekleşen eğitimde, 5393 sayılı Belediye Kanunu ve zabıtanın görev ve sorumluluk alanına giren; iş yeri açma, çalışma ruhsatları yönetmeliği, kabahatler kanunu ve benzeri konularda bilgiler aktarıldı. Eğitimin ikinci bölümünde ise, kişisel gelişim, halkla ilişkiler, stresle başa çıkma yolları, öfke kontrolü teknikleri, zamanı iyi kullanma ve zor insanlarla başa çıkma yöntemleri aktarıldı.

Eğitimi düzenleyen Mülkiyeliler Birliği Genel Koordinatörü Müfit Şekerci yönetimindeki eğitimde konuşan eğitmen Hafize Zülüflü, büyükşehir ile alt belediyelerin görev ve sorumlulukları üzerinde durdu. Eğitmen Ergün Kılıç, zabıtanın görev ve sorumlulukları, pratikte karşılaştığı sorunlar ve çözümlerinden bahsetti. Eğitmen İbrahim Dinç ise, kişisel gelişim, halkla ilişkiler ve stresle baş etme yöntemleri üzerinde durdu.

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürü Fahrettin Çeçgel, eğitimlerin daha verimli çalışmaya neden olacağını belirterek, eğitmenlere ve eğitime katılan personele teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhaniye Balıkesir Eskişehir Tepebaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title