Haberler

Tepebaşı'nda Çocuklar Yarışarak Satranç Öğreniyor

Tepebaşı Belediyesi belde evlerinde ve çocuk merkezlerinde eğitim alan çocuklar düzenlenen satranç turnuvasına katıldılar.

Tepebaşı Belediyesi belde evlerinde ve çocuk merkezlerinde eğitim alan çocuklar düzenlenen satranç turnuvasına katıldılar.

Tepebaşı Belediyesi Aşağısöğütönü, Çukurhisar, Fevzi Çakmak, Hedef Batıkent, Muttalip Belde Evleri, 23 Nisan ve Esentepe Çocuk Sanat Merkezlerinde kayıtlı olan 7-12 yaş aralığındaki yaklaşık 110 çocuk, 2 gün süren satranç turnuvasında farklı kategorilerde hem yarıştılar hem de satranç bilgilerini geliştirdiler. Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezi'nde düzenlenen turnuvada, dereceye giren ilk 3 çocuğa kupa, ilk 10'a giren çocuklara madalya ve tüm çocuklara katılım belgesi verildi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tutucu'nun elinden ödüllerini alan çocuklar oldukça heyecanlıydı.

TEPEBAŞI'NDA İŞLER DOĞRU GİDİYOR

Başkan Ataç, ödül töreninde yaptığı konuşmasında, satrançın çok önemli bir zihin sporu olduğuna dikkat çekti. Satranç oynanan ülkelerde gelişmenin daha çabuk olduğunu dile getiren Başkan Ataç, "Sizleri satranç oynarken gördüğümde çok gurur duydum. Demek ki Tepebaşı'nda işler doğru gidiyor. Bu bir yarışma olduğu için dereceleri var fakat kazanamadık diye üzülmeyin. Bu yarışmalar size deneyim kazandıracak" dedi.

2007-2008- 2009 kategorisinde 1. Ahmet Ömer Gündüz, 2. Onat Karadağ, 3. Efe Soğancı oldu. 2004-2005- 2006 doğumlu çocukların kategorisinde ise 1. İse Onur Dolapçı 2. Oktay Anka, 3. Zeynep Elmas oldu. Ödül töreninin ardından yarışmaya katılan tüm çocuklar, aileleri ve Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, büyük bir aile fotoğrafı çektirerek satranç turnuvası finalini ölümsüzleştirdiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Çakmak Çukurhisar Tepebaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title