Haberler

Tente Faciasında Büyük Dram: Koca Yürekli Adamım

Güncelleme:

Ataköy'de katıldığı cenazede tentenin çökmesiyle yaşamını yitiren iş adamının 8 aylık hamile eşi, kocası için verdiği ilanda "Koca yürekli adamım" sözleriyle hayat arkadaşına veda etti.

Ataköy'de katıldığı cenaze töreni sırasında çöken tentenin altında kalarak yaşamını yitiren 45 yaşındaki iş adamı Mustafa Ümit Şengezer dün son yolculuğuna uğurlandı. Şengezer için Fatih Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Yaşamını yitiren İş adamının 8 aylık hamile eşi Aslı Solak Şengezer cenazeye ambulansla getirildi. Yakınlarının desteğiyle güçlükle yürüyen Şengezer, eşinin tabutuna son kez dokundu. Ayakta durmakta zorlanan acılı eş için sandalye getirildi ama oturmakta da zorluk çekti.

İKİ HABERİ AYNI ANDA ALDI

Tente faciasının yaşandığı camideki cenaze, Aslı Solak Şengezer'in kuzeni Yasemin Melek Aydın'ın cenazesiydi. Hamileliği nedeniyle kuzeninin vefat ettiği ona söylenmemişti. Mustafa Ümit Şengezer, eşi üzülmesin diye cenaze törenine habersiz gitmişti. Ancak yaşanan tente faciası sonrası o da yaşamını yitirdi. Aslı Solak Şengezer kuzeninin vefatı ile eşinin ölüm haberini aynı anda aldı. Bitkin ve üzgün halde yüzünü kapatarak ambulanstan indi, eşine son görevini yapıp yeniden ambulansa döndü.


ÇALIŞANLARI UĞURLADI

Mustafa Ümit Şengezer'in cenazesine ailesi, arkadaşları ve çalışanları katıldı. İşadamının hayatını kaybettiği tente faciasını yaşayanlar da cenazeydi. O anları, yaşadıklarını anlattılar. Onlardan biri de Önder Özen'di. Mustafa Ümit Şengezer'in damatları olduğunu söyleyen Özen, "Arabayla gelen hocanın teklifi üzerine herkes tentenin altına girdi. 'Hemen kılarız' dedi. Namazları kıldık, aldık cenazeyi. 10 adım attık, kapıya yanaştığımızda büyük bir gürültü duyduk. Geriye baktığımızda hiçbir şey yoktu. İnsanlar altında, hemen brandaları kesmeye çalıştık. Felaketi yaşadık"diye konuştu. Şengezer'in cenazesi helallik alınmasının ardından Zeytinburnu Kozlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.


ACILI EŞTEN DUYGUSAL MESAJ: KOCA YÜREKLİ ADAMIM

Aslı Solak Şengezer'in eşi için verdiği ve bugün Hürriyet'te yer alan ilanı ise oldukça duygusal... Acı eş şu satırlara yer vermiş: "Canım eşim Mustafa Ümit Şengezer'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Koca yürekli adamım, bana 'Dünyam da sensin, Cennetim de' derdin nerede olursak olalım yine birlikte olacağız. Filizimiz yeşerecek. Canımıza can katacak. Rahat uyu... Acımızı paylaşan, bizleri yalnız bırakmayıp cenaze törenimize katılan, taziyelerini bildiren, bağışta bulunan tüm akrabalara, dostlara, arkadaşlara ve sevdiklerimize sonsuz teşekkkürlerimi sunarım"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Melek Aydın Önder Özen Ataköy 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title