Haberler

Tenisçilerin Başarısı

Türkiye Tenis federasyonu tarafından 13-18 Haziran tarihleri arasında Muğla Tenis Kulübünde düzenlenen 10 yaş yaz kupasına yaklaşık 150 sporcu katımdı.

Türkiye Tenis federasyonu tarafından 13-18 Haziran tarihleri arasında Muğla Tenis Kulübünde düzenlenen 10 yaş yaz kupasına yaklaşık 150 sporcu katımdı. Turnuvaya İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere çok sayıda ilden tenis kulübü katılırken, turnuva 1 hafta sürdü.

Turnuvada Muğla Tenis Kulübünden kızlarda Sude Naz Topçu, erkeklerde Çınar Atasoy 9 yaş kategorisinde şampiyon oldu. Eren Akgün, Öykü Sevinç ve Asya Günizi yine 9 yaş kategorisinde ikinciliği elde etti. 8 ve 10 yaş grubunda çeşitli dereceler elde eden Muğla Tenis Kulübü Başkanı Seyhan Heb, "Geleceğin şampiyonlarını yetiştiren kulübümüz, şampiyon olan sporcuları ile uzun vadede çalışmalar yapıp büyük yaş guruplarında daha büyük başarılara imza atıp ülkemizi yurt dışında temsil edecek milli sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Muğla Tenis Kulübü ailelerine çocukları için gösterdikleri özverili davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Türkiye Muğla Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title