Haberler

Tenis: Vodafone Red Cumhuriyet Kupası

Teniste Kültürpark Tenis Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Vodafone Red Cumhuriyet Kupası'nın ödül töreni düzenlendi.

Kültürpark Tenis Kulübü'nde yapılan törende konuşan, Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Osman Savran, 300 tenisçinin mücadele ettiği turnuvada 210 maç yapıldığını söyledi.

Turnuvanın sponsoru Vodafone ile işbirliklerini sürdüreceklerini belirten Savran, "Bu işbirliğinin önümüzdeki dönemlerde Türk tenisine yeni değerler yaratacağına inancımız tam. Böyle anlamı bir turnuvayı kendileriyle birlikte gerçekleştirmekten gururluyuz ve bu işbirliğinin uzun yıllar sürmesinin diliyoruz" dedi.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı ise yaptıkları yatırımlarla sporu herkese yaymayı hedeflediklerini, dünyanın en büyük kitlesel organizasyonlarından Avrasya Maratonu'na da sponsor olduklarını söyledi.

Kültürpark Tenis Kulübü'nün Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri olduğunu ifade eden Kitapçı, işbirliği yaptıkları Cumhuriyet Kupası'nda çok çekişmeli maçların oynandığını bildirdi.

Kitapçı, şirket olarak İzmir'i çok sevdiklerini belirterek, son 3 yılda yaklaşık 250 milyon liralık bir yatırım yaptıklarını kaydetti.

Ödül töreninde modacı Dilek Süslüer'in "İzmir'in incileri" adını verdiği özel koleksiyon mini bir defileyle sergilendi. Defiledeki tasarımların satışının tekerlekli sandalye sporcuları için kullanılacağı bildirildi.

Tekerlekli Sandalye Milli Tenis Takımı oyuncusu Büşra Ün'e Vodafone özel ödülü verildi.

Kupada kategorilerinde ilk 2 sırayı alanlar şöyle:

Erkekler

---------

+25 yaş: 1. Barış Mert, 2. Mert Aşkın

+35 yaş: 1. Eray Ertuğ, 2. Yılmaz Satu

+45 yaş: 1. Beytullah Aldemir, 2. Kaan Bozkurt

+55 yaş: 1. Cafer Şen, 2. Mustafa Opsar

+25 yaş çiftler: 1. Ahmet Aslaner-Serkan Kurt, 2. Mehmet Atay-Celal Özüdoğru

+35 yaş çiftler: 1. Doğan Koçan-Hüsnü Hatipoğlu, 2. Bülent Necimoğlu-Umut Engin

Bayanlar

---------

+35 yaş: 1. Filiz Yılmaz, 2. Zerrin Şerbetçi

+45 yaş: 1. Ayşim Penetti, 2. Daine Fowler

+35 yaş çiftler: 1. Ayşim Penetti-Nurcan Kocayol, 2. Dianne Fowler-Peri Sunucu

+35 yaş karışık: Dianne Fowler-Hüsnü Hatipoğlu, 2. Aysel Ertuğ-Doğan Koçan

Muhabir: Ali Korkmaz /Senem Yazıcı /Yahya Oğuz

Yayıncı: Murat Taydaş - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Kültürpark Türkiye Avrasya İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title