Haberler

Tenis Turnuvası'na Mehmet Özkul Adı Verildi

Antalya Tenis İhtisas Kulübü’nün bu yıl üçüncüsü gerçekleştireceği 3. Geleneksel Ayak Tenisi, Turnuvasına bir süre önce hayatını kaybeden Antalyasporlu eski Futbolcu Mehmet Özkul’un adı verildi.

Antalya Tenis İhtisas Kulübü'nün bu yıl üçüncüsü gerçekleştireceği 3. Geleneksel Ayak Tenisi, Turnuvasına bir süre önce hayatını kaybeden Antalyasporlu eski Futbolcu Mehmet Özkul'un adı verildi.

Organizasyon Komitesi Başkanı Hasan Fidan, Antalyaspor'a uzun yıllar hizmet eden, şampiyonluklarda büyük emeği olan Mehmet Özkul'u zamansız kaybettiklerini belirterek "O'nu anmak adına bu turnuvaya adını verdik" dedi.

1-13 Ağustos tarihleri arasında ATİK kortlarında gerçekleştirilecek turnuvaya son başvuru tarihinin 15 Temmuz olarak belirlendiğini söyleyen Hasan Fidan, Turnuva komitesinde Özkul'un eski dostları Ufuk Parlakdağ, Sancar Bişikçi, Mustafa Baysan, Şefik Dirgen'in de görev aldığını, turnuva boyunca Teknik Direktör Tayfun Türkmen'in de Başhakem olarak görev yapacağını anlattı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalyaspor Hasan Fidan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title