Haberler

Tenis: Teb İzmir Cup

Marsel İlhan yarı finale yükseldi.

Marsel İlhan 7. TEB İzmir Cup ATP Challenger Turnuvası'nda yarı finale yükseldi.

Örnekköy'deki Ulusal Tenis Eğitim Merkezi kortlarındaki çeyrek final müsabakasında Bosna Hersek'ten Tomislav Brkic ile karşılaşan Marsel İlhan ilk seti 6-2, ikinci seti de 7-6 kazanarak rakibini 2-0 mağlup etti. Yarı finale yükselen turnuvanın 6 numaralı seribaşı Marsel İlhan, yarı finalde yarın Hırvat Borna Coric ile karşılaşacak.

Marsel İlhan, rakibiyle kariyerinde ilk maçına çıkacak.

Teklerde diğer yarı final mücadelesi turnuvanın 1 numaralı seribaşı Tunuslu Malek Jaziri ile İzmir Cup'a eleme müsabakalarından başlayan Rus Mikhail Ledovskikh arasında oynanacak. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Türk Ekonomi Bankası Marsel İlhan Örnekköy İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title