Haberler

Tenis: Teb Bnp Paribas İstanbul Cup

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda çiftlerde Sırp partneri Jelena Jankovic'le finale kalan Türk tenisçi Çağla Büyükakçay, şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda çiftlerde Sırp partneri Jelena Jankovic'le finale kalan Türk tenisçi Çağla Büyükakçay, şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Garanti Koza Arena'da düzenlenen basın toplantısına partneri Jankovic'le katılan Çağla, finale kaldıkları için mutlu olduğunu belirtti.

Geçen yıl Romanya'da düzenlenen WTA turnuvasında İtalyan partneri Karin Knapp'la final oynamasına rağmen şampiyonluğa uzanamayan Çağla, "İnşallah şampiyon olacağız. Jankovic büyük bir star. Onunla oynamam herkesi heyecanlandırmıştı. Finale çıkmamız daha da heyecan verici. İletişimimiz çok iyi. Başarımız da buradan geliyor. Beni çok rahat hissettiriyor. Kariyerimin ikinci finalimi evimde oynayacağım, kazanarak şampiyon olmak istiyorum" dedi.

Finaldeki rakipleri Daria Gavrilova (Rusya)-Elina Svitolina (Ukrayna) ikilisinin daha fazla baskı hissedeceğini savunan Çağla, "Jankovic'le ilk defa oynamamıza rağmen finaldeyiz. Onlar, Jankovic gibi biriyle oynamaktan dolayı daha fazla baskıya girecekler. İnşallah yarın çok güzel bir gün olur. Seyircimizin de destek olması lazım. Onları desteği maçın kaderini belirleyebilir" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli tenisçi Jankovic de teklerde ilk turda elenmesine rağmen çiftlerde finale kaldığını aktararak, "Teklerde ilk turda elendikten sonra çiftlerde finale kalmak benim için güzel bir teselli oldu. Çağla'yla ilk defa oynamamıza rağmen finale çıktık. Çağla'yla oynamak büyük bir zevk. Çok iyi oynuyoruz. Umarım finali de kazanırız" şeklinde konuştu.

Yarı finalde kaybettikleri ikinci sette enerjilerinin biraz düştüğünü belirten Jankovic, tie-break setine daha pozitif çıkarak maçı kazandıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Türk Ekonomi Bankası Çağla Büyükakçay Jelena Jankovic İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title