Haberler

Tenis Şöleni Ajda Pekkan ve Enbe Orkestrası İle Başladı

Güncelleme:

Four Seasons Hotel İstanbul'da gerçekleştirilen etkinliğin görkemli açılış partisinde Süperstar Ajda Pekkan ile Behzat Gerçeker & ENBE Orkestrası sahne aldı.

Açılış partisine, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, Garanti Koza Başkan Vekili Murat Binark'ın yanı sıra yıldız oyuncular ve davetliler katıldı.

Yıldız oyuncuların katılımıyla 24 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın açılış partisi Four Seasons Hotel Istanbul'da gerçekleştirildi. İstanbul Cup açılış partisinde Ajda Pekkan ve ENBE Orkestrası konseri müthiş sahne performansları ile tenis severlerden büyük övgü aldı. İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Sayın Cengiz Durmuş'un konuşmalarıyla başlayan gecede Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası ile Süper star Ajda Pekkan Yakar Geçerim, Bir Günah Gibi, Yeniden Başlasın, Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile, Bambaşka Biri gibi hit olan parçalarını seslendirerek müthiş bir performans gösterdi.

Turnuva boyunca dünyaca ünlü pek çok tenisçinin ağırlanacağı, Türkiye'nin en önemli uluslararası spor organizasyonunun açılış partisine cemiyet hayatından ve spor dünyasından ünlü isimler akın etti. Elif Boyner, Ece Vahapoğlu, Sinem Öztürk, Onur Büyüktopçu, Bekir-Derya Aksoy, Asuman Tokgöz, Tülin DoğrurerAhmet-Reyhan Harezi, Ali Şan, Ece Kıral, Didem Taslan, Arzu Kaprol, Arzu Kunt, Emre-Seda Vural, Elif Yiğit, Engin Yakut, Şermin Altun, Fikret Ercan, İbrahim Toraman, İlkem Öztürk, Frank Findlaz, Enci Teker, Hale Dicleli, Nilgün Dumanlı, Jülide-Mehmet Ali Berkman, Melike Öcalan, Safiye Soyman, Ümran Erler, Özalp-Şule Argüder, Nuri Çolakoğlu, Yasemin Toprak, Neslihan-Ahmet Kozanoğlu, Özalp-Şule Argüder, Selin Bozkurt ve Ozan Özkan gibi pek çok ünlünün katıldığı parti renkli görüntülere sahne oldu.

Geçtiğimiz yıllarda Roger Federer, Grogori Dimitrov, Caroline Wozniacki, Venüs Williams, Jelena Jankovic gibi dünyaca ünlü sporcular ve Boğaz Köprüsü üzerinde düzenlenen özel maçlar ile adından çokça söz ettirmiş olan TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ın, 24 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan ödül töreninin ardından Ajda Pekkan, kapanış konseri ile yeniden sahne alacak. ENBE Orkestrası'nın Şefi Behzat Gerçeker ise senior tenisçi kimliği ile turnuvada yer alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Four Seasons Hotel Behzat Gerçeker Ajda Pekkan Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title