Haberler

Temurci ve Milletvekili Adayları Kentsel Dönüşüm Ofisini Açtı

Üsküdar’da Kentsel Dönüşüm Ofisi’nin açılışını yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, “Ankara’yı batıran ve buraya gelip size söz veren ve bu ülkede dikili ağacı olmayanlara dur deyin” dedi.

Üsküdar'da Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin açılışını yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Ankara'yı batıran ve buraya gelip size söz veren ve bu ülkede dikili ağacı olmayanlara dur deyin" dedi.

Üsküdar Belediyesi tarafından Yavuztürk Mahallesi'nde kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Hasan Sert ve Rabia İlhan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve çok sayıda partilinin katılımı ile açıldı.

Açılış töreninde büyük bir ilgi ile karşılanan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti'nin İstanbul'u mega projelerin üssü haline getirdiğini belirterek, "Şunu özellikle ifade etmem lazım. Burada eğer toplanmışsak ve burada bir hafta önce Ankara Büyükşehir Belediyesini borç batağı içine sokup Ankara'yı batıran biri gelip buraya, size söz vermiş ve sizde inanmışsanız, inanmamışsanız ben bunu burada tekrarlamak zorundayım. Burada önce kalplerimiz arasında bir köprü kurmamız lazım. ve şunun özellikle altını çizmek istiyorum. Burada bu Kentsel Dönüşüm Ofisi'nde sizin arzu etmediğiniz, sizin istemediğiniz hiçbir şey olması mümkün değil. Bakın bunun altını çiziyorum" dedi.

Kentsel dönüşüm projelerinin önemine de dikkat çeken Temurci, "Kentsel dönüşüm projeleri her şeyden önce insanımızın canını kurtarma projeleridir. Burada hiçbir kardeşimin bize oy versin vermesin başımızın tacıdır. Hiçbir kardeşimin burada bu dönüşümden zararla çıkmasını istemiyoruz. Dolayısı ile sizin kaç kat alacağınızdan daha önemli burada size danışılarak bir şey yapılacak. Lütfen buraya siyaseti karıştırmayın. Ama şunu yapın lütfen. Size şuana kadar bu ülkede kim neyi söz verdi ve neyi yaptığına bir bakın. ve her şeyden önce o sözü söyleyenin adam olup olmadığına bir bakın" şeklinde konuştu.

"Biz bu ülkede artık milletin kıblesini sorgulayanlarla yolumuza devam etmeyeceğiz" diyen Temurci, "Ama şunu da söyleyeyim. Burada özellikle ifade edeceğim. Eğer bu ülkede insanlarımızın problemleri varsa, onların problemi bizim problemimizdir. Biz bu ülkede bayrakla problemi olmayan, milletle problemi olmayan herkesle yol yürüyeceğiz. Burada Yavuztürk adına aylardır çalıştığımız bir projeyi burada açıklarken, Ankara'yı batıran ve buraya gelip size söz veren ve bu ülkede dikili bir ağacı olmayanlara artık dur deyin. İnşallah AK Parti'yi İstanbul'da yerel yönetimlerimizle birlikte çok daha güçlü kılacak bir kararı 7 Haziran'da hep birlikte verin diyorum" diye konuştu.

Kentsel Dönüşüm Ofisi, kurdelenin kesilmesinden sonra hizmete açıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title