Haberler

Temsili Atatürk, Törende Küfür Etti, Vatandaş Şaştı Kaldı

Güncelleme:

Atatürk'ün Tekirdağ'a gelişinin yıl dönümü kutlamaları nedeniyle kente belediyenin davetlisi olarak gelen sanatçı Gökhan Akyüz'ün, kullandığı argo sözler şaşkınlık yarattı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Tekirdağ'a gelişi ve Harf İnkılabı'nın kabulünün 87'nci yıl dönümü nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın davetlisi olarak kente gelen İstanbul Devlet Opera ve Bale Sanatçısı Gökhan Akyüz'ün, prova sırasında çevresindekilere söylediği argo sözler şaşkınlık yarattı.

Temsili Atatürk'ün limandan gelişi esnasında ise "Erkekleri s…tir edin. Kadınları huzuruma getirin. Ben tek tek yerleştiririm." demesi tepki çekti.

KENDİ ARALARINDA KONUŞTULAR

Mustafa Kemal Atatürk'ün Tekirdağ'a gelişi ve Harf İnkılabı'nın kabulünün 87'nci yıl dönümü dün Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Valiliği'nce düzenlenen programla kutlandı.

Programa göre temsili Atatürk'ü canlandıran sanatçı Gökhan Akyüz ile bir grup tiyatro oyuncusu tekne ile limana yanaştı. Daha sonra özel bir şirket tarafından çekimleri yapılan senaryoya göre, temsili Atatürk ve beraberindekiler limanda bir süre prova çekimi yaparak kendi aralarında konuştu.

ARGO SÖZLER ŞAŞKINLIK YARATTI

Karşı tarafta Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu, Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ekrem Eşkinat ile çok sayıda halk da temsili gelişi bekledi. Bu sırada oyuncu Akyüz, çevresindekilere talimatlar verirken, kısık sesle argo sözler söylemesi şaşkınlık yarattı.

Temsili Atatürk'ün limandan gelişi esnasında ise "Erkekleri s…tir edin. Kadınları huzuruma getirin. Ben tek tek yerleştiririm" demesi tepki çekti.

ANTİKA ARACA BİNDİ

Provaların ardından temsili Atatürk ve beraberindekiler limanda bekleyen protokolü ve halkı selamlayıp, antika bir araca bindi. Yolda kendisini bekleyenleri selamlayan temsili Atatürk daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz sahnesinde devam eden programda Atatürk'ün Harf İnkılabı'nı oyunla anlattı.

"SÖZLERİ KENDİSİNİ BAĞLAR"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Poyraz, uzak oldukları için konuşmaları duymadıklarını ancak, sanatçının sarf ettiği sözlerin kendisini bağlayacağını ifade ederek, "Biz o noktaya uzak olduğumuz için ne söylediğini duymadık. Kendisi profesyonel bir sanatçıdır." demekle yetindi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İstanbul Tekirdağ Belgesel Yerel Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (264)

Yobaz cahillerin Sözlerine ancak gülünür:

Ay Atatürk düşmanları yine klavyede ağızlarından salyalar aka aka Atatürk''e iftira etme ve Atatürk''ü karalama telaşındalar ama boş BOŞŞŞŞŞ! Siz Ata''nın adı anılınca kudurmaya, sinirlenmeye, iftira etmeye devam edin VIZ GELIR TIRIS GİDERRRR! Atamızı gönlümüze ve beynimize kazımışız sizin gibi cahi yobazların sözlerine GÜLER GEÇERIZ. Hahhahhahahaaaaa! Ha it havlamış, ha Atatürk düşmanları iftira sözcüklerini söylemiş, aynı şey! Severseniz üzülürüz.

68
17
yanıtYanıtla
mış mış mışşşşşşşş.:

Yalancıııı, atan için ülken için ne yaptın hiççç, inanç boşluğunuzu atatürkle doldurmaya çalışıyorsunuz.

yanıt0
yanıt4
Mıış heceden kelimeye geçemedin mi:

O kadar inançlısın ki hiç tanımadığın insan için nasıl iftiralar atıyorsun inançlı olsan gözünle görmeden bir insan hakkında bunları söylemezdin. Sen din istismarcısı din tacirisin mış mış mışşşşşşşşş. Ha yukarıda yazdıklarımın bile yüce Atam için olduğunu anlayamayacak kadar eblehsin, bende inanç boşluğu yok da sende kavrama zorluğu, cehalet ve Sağduyu problemi var mış mış mışşşşşşşş uyumaya devam et örümcek kafa

yanıt1
yanıt0
Vatanına kendini feda eden devlet adamı:

Bu soytarısına fotoğrafını görünce Atatürk''ün büyüklüğünü ve onu ne kadar sevdiğimi bir kez daha anladım. Atam seni ne kadar küçültmeye karalamaya çalışsalardı sen daha da yüceliyorsun. Gerici yobazların dinimizi çıkarları için saptırmalarına izin vermedin e kuyruk acıları var tabi, padişahların analarının hep gavur olduğunu unutan Osmanlıcılar da seni Türk olmamakla suçlayarak gavur Kanı taşıdıklarını gizlemek istiyorlar, SENIN TÜRKLER İÇİN YAPTIĞININ MILYARDA BİRİNİ HİÇBİR DEVLET ADAMI YAPMAD

60
12
yanıtYanıtla
..............:

Hımmmm aynı o dediklerinden sahte kahraman , on tane sarayda alem yapan, özel gemilerinde içki alemi yapan kişi mi????? yaaa millet kanmıyor size Allah akıl fikir versin.

yanıt0
yanıt1
Noktalara, zaten o kadarcıksın ya:

Sen Ak saraydan esinlenerek Kafayı saraylara takmışsın belli ama saraylarda Osmanlı Sultanları oturdu sen hala Osmanlı''da kalmışsın Cumhuriyet çoktan ilan edildi uyan lan, millet senin yazdıklarına kanmıyor artık o kalın kafana bunu sok istediğiniz kadar çamur atın kimse senin gibi Din tacirlerine inanmıyor artık BOŞ ÇABA BOŞ! Ha bunları yazarken ne içtin ne türtürdiün de yazdın, HAHAHAHA AAAAAA!

yanıt1
yanıt0
tam olmuş aferin:

atatürkte Allah a küfür ediyordu. . . münafıktı. . . tam canlandırma olmuş. . .

18
45
yanıtYanıtla
münafık sensin:

münafıklığın alametlerini taşıyan biri varsa o da sensin. . tanımadığın bir insanın arkasından konuşuyorsun!!! süslüman seni. .

yanıt7
yanıt1
Fahriye:

Nerede , hangi kayıtta, hangi evrakta gördün küfrettiğini? Mahalledeki cami hocalarınızın ağzıyla gelip bırada sinir bozma. Çok zoruna gidiyosa Atamın kurduğu ülkeden dedol git vatan haini

yanıt7
yanıt2
mar:

sen müslümanmısın arkadan iftira atıyorsun adamın günahına giriyorsun

yanıt4
yanıt0
Tüm 264 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title