Haberler

Temizlikte Örnek Projeler Hayata Geçirildi

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 2015 yılında hayata geçirdiği projelerle ilçeyi pırıl pırıl yaptı.

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü 2015 yılında hayata geçirdiği projelerle ilçeyi pırıl pırıl yaptı. 144 personel, 23 araç ile 'Tebessüm Şehri'ne 7/24 hizmet etti.

"Her Şey Daha Temiz Bir Pursaklar İçin" sloganıyla hizmet eden Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki bulvar, cadde, sokak, kaldırım ve meydanlarının temizlenmesi, yıkanması ve atıklarının toplanması için gece gündüz kesintisiz hizmet verdi. Müdürlük tarafından açıklanan 2015 yılı faaliyet raporunda ise hayata geçirilen projeler dikkat çekti. İlçe genelinde akşam 22.00'den sabah 05.00'e kadar günlük 140 ton çöp ve atık toplayan müdürlük, geri dönüşüm projeleriyle de ekonomiye katkı sundu. Yeraltı çöp konteyneri uygulaması ile ilçe genelinde 200'e yakın yeraltı çöp konteyneri yerleştiren müdürlük, bundan sonra da bu uygulamanın devam edeceğini bildirdi. İlçedeki semt pazarları, kaldırımları periyodik olarak yıkayan ekipler, ilçeyi kir ve kötü kokudan koruyor.

PURSAKLAR'DA GERİ DÖNÜŞÜMDE FARKINDALIK OLUŞTU

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan geri dönüşüm projeleri ile hem bilgilendirme yapılıyor hem de cam, kağıt, karton, kompozit, pil, ambalaj ve plastik atıklar ekonomiye kazandırılıyor. Kamu binaları başta olmak üzere birçok yerde seminerler düzenleyerek halkı bilgilendiren Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çok sayıda proje ile farkındalık oluşturmaya devam ediyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pursaklar Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title