Haberler

Temizlik İşçisinin Cami Hassasiyeti Duygulandırdı: Bu Elbise Camiye Yakışmaz

Güncelleme:

Kayseri Merkez Kocasinan ilçesi Zümrüt Mahallesi Uhud Camisi'nin bahçesinde, çimlerin üzerinde namaz kılan belediye temizlik işçisi, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

"BU ELBİSE CAMİYE YAKIŞMAZ"

Kocasinan Belediyesinde görev yaptığı öğrenilen işçi, kendisini görüntüleyen vatandaşın yönelttiği "Namazı neden camide kılmadığı" sorusuna, "Ağabey üstüm tozlu. Bu elbise camiye yakışmaz." cevabını verdi.

Temizlik görevlisinin, gösterdiği hassasiyet nedeniyle bahçede namaz kılması, caminin güvenlik kamerasınca da kaydedildi.

Temizlik İşçisinin Cami Hassasiyeti Duygulandırdı: Bu Elbise Camiye Yakışmaz

BELEDİYE BAŞKANI MAKAMINDA AĞIRLADI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'de temizlik işçisi olarak çalışan ve kıyafeti tozlu olduğu için namazı cami bahçesinde kılan işçiyi makamında ağırladı.

Kocasinan Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan 45 yaşındaki Mustafa Sapancı'yı makamına davet eden Çolakbayrakdar, belediye çalışanına kamu hakkını gözetip hassasiyet gösterdiği için teşekkür etti.

"KAMU HAKKINI GÖZETEN İŞÇİMİZİ KUTLUYORUM"

Belediye bünyesinde çalışan herkesin aynı duyarlılıkta olmasını temenni eden Ahmet Çolakbayrakdar, "Bu hassasiyet basına yansıyınca, bu kurumun başında olan biri olarak sizi tebrik etmek istedim. Temizlik işleri, çalışılması zor bir yer. Gecesi gündüzü, bayramı tatili olmayan bir alan. İnsanların tatil yaptığı dönemde bile onlara hizmet edip rahat ettirmek için sizlerin çalıştığı bir bölüm. Kurumumuzdaki çalışanlarımızın böyle nazik, hassas davranması son derece önemli. Senin şahsında bu şekilde düşünen, kamu hakkını gözeten işçilerimizi kutluyorum." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kayseri 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500

Yorumlar (250)

.....:

BİZİM RESMİ TATİL GÜNÜMÜZ PAZAR DEĞİL CUMA GÜNÜ OLMALIDIR . ESKİDEN OLDUĞU GİBİ .

30
19
yanıtYanıtla
.....:

yemezler dingil yemezler.

yanıt2
yanıt0
:

yemezler sefil yemezler.

yanıt2
yanıt0
Adana:

eskiden?

yanıt2
yanıt0
HARUN:

Üst baş temizliği (necasetten taharet) namazın farzlarındandır. Adam düpedüz şov yapmış. Gösteriş için ibadet edenlerin vay haline.

9
23
yanıtYanıtla
ALİRIZA:

Evet bunu sadece sen mi biliyorsun. İşini bırakıp evine gidip üzerini değişip kılsın demi. Senin Niyetin bozuk besbelli. Herkes kendi kıldığı namazdan sorumlu, umarım sen herkesten daha iyi bir şekilde namaz kılıp af diliyorsundur KARUN.

yanıt3
yanıt2
Cetin cetin:

Adamin kalbini yarip baktin mi ki show yapmis diyorsun, gercekten insanligimiz ucurumdan atlamis

yanıt2
yanıt3
Gül:

Imani olmayan anlamaz zaten!

yanıt1
yanıt0
Tabi:

Gül, senin bana gönlün var gibi gibi

yanıt0
yanıt0
ersin:

günaydın bence bu temizlikçi dayının üzerindeki elbise camiye kokan çorapla veya çorapsız gelen ve parmak aralarını kaşıyanlardan daha temiz

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 250 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title