Haberler

Temizlik İşçisinin, 7. Kattan Düşen Çocuğun Hayatını Kurtarması

- Eskişehir'de 7. kattan düşen ve bu esnada aşağıda çalışan temizlik işçisi tarafından tutulan 4 yaşındaki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi- Baba Esen: "Sağlık durumu iyi, ayaklarında kırıklar, kafasında morluk var. 'Anne baba' diye konuşuyor, bilinci açık. Herhangi bir tehlikesi yok. Yarın servise alacaklar"- Çocuğu kurtaran temizlik işçisi Deniz: "Çocuğu orada gördüğümde benimde aynı yaşlarda kız çocuğum var, o geldi aklıma. Elimden geleni yapmaya çalıştım"ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 7. kattan düşen ve bu esnada aşağıda çalışan temizlik işçisi tarafından yakalanan 4 yaşındaki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

- Eskişehir'de 7. kattan düşen ve bu esnada aşağıda çalışan temizlik işçisi tarafından tutulan 4 yaşındaki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi- Baba Esen: "Sağlık durumu iyi, ayaklarında kırıklar, kafasında morluk var. 'Anne baba' diye konuşuyor, bilinci açık. Herhangi bir tehlikesi yok. Yarın servise alacaklar"- Çocuğu kurtaran temizlik işçisi Deniz: "Çocuğu orada gördüğümde benimde aynı yaşlarda kız çocuğum var, o geldi aklıma. Elimden geleni yapmaya çalıştım"ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 7. kattan düşen ve bu esnada aşağıda çalışan temizlik işçisi tarafından yakalanan 4 yaşındaki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Cumhuriyet Mahallesi Şahin Sitesi önünde dün Odunpazarı Belediyesi'nde temiz işçisi olarak çalışan Şükrü Deniz, sitenin 7. katından düşen 4 yaşındaki Ecrin Esen'i tutarak, hayatını kurtardı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ecrin Esen'in babası Hüsnü Esen (39), gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sağlık durumu iyi, ayaklarında kırıklar, kafasında morluk var. 'Anne baba' diye konuşuyor, bilinci açık. Herhangi bir tehlikesi yok. Yarın servise alacaklar" dedi.Bilecik'te mermer fabrikasında çalıştığını anlatan baba Esen, olayı polisten öğrendiğini söyledi. Belediye çalışanı Deniz'e teşekkür eden baba Esen, "Çocuğumun hayatını kurtardı. Ona dua ediyorum. O olmasaydı çocuğum ölürdü. Çok teşekkür ediyorum. Kendisini de zaten ziyaret edeceğiz" diye konuştu. -"Çocuklarım aklıma geldi"Temizlik işçisi Deniz ise günlük mesaisine yine olayın gerçekleştiği Şahin sitesi önünde başladı.Mahalle esnafı tarafından tebrik edilen Deniz, şunları kaydetti: "Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Gören herkesin yapacağını tahmin ettiğim bir şey. Çocuğu orada gördüğümde benimde aynı yaşlarda kız çocuğum var, o geldi aklıma. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Çocuğun sağlık durumu iyiymiş, iyiye gidiyormuş. Benimde omzumda incinme vardı, geçti."Olayın olduğu andan itibaren sürekli telefon geldiğini anlatan Deniz, "Belediye başkanı, başkan yardımcıları, çavuşlarım aradı. Gören vatandaşlar tebrik etti. Ailesinden arayanlar olmadı. Çünkü çocuklarının başındadırlar" ifadelerini kullandı. Mahalle esnafı ise Deniz'in kahramanlık örneği gösterdiğini belirterek, cesaretinden dolayı kutladı. ......

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Odunpazarı Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title