Haberler

Temizlik İşçilerine Sinema Keyfi

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçiler sinema keyfi yaşadı.

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan işçiler sinema keyfi yaşadı.

Tarsu AVM'de bir araya gelen temizlik işçileri, vizyonda olan Recep İvedik 5 filmini izlediler. Filmi izlerken oldukça keyiflenen ve eğlenen işçiler, kendilerine bu jesti yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a teşekkür ettiler.

Film sonunda oldukça neşeli evlerine dönen işçiler, günün yorgunluğunu üzerlerinden attılar. Temizlik işleri personellerinin zorlu bir görevi, en iyi şekilde yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, işçilerin moral ve motivasyonunu arttırmak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin günün stresinden uzak bir anı yaşadıklarını kaydeden Başkan Can, "Temizlik işçilerimiz en değerli çalışanlarımız arasındadır. Evlerimizde yada iş yerlerimizde görmek istemediğimiz bir çok atıklarımızı yağmur, çamur demeden toplayan, daha temiz bir Tarsus için çalışan arkadaşlarımızı sinemaya götürdük. Vizyonda olan Recep İvedik 5 filmini izlettik. Güzel bir anı yaşadılar. Kendilerine şehrimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şevket Can Tarsus Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title