Haberler

Temizlik Görevlisi, Arkadaşına Mesaj Gönderip İntihar Etti

Güncelleme:

İzmir'de hastanede çalışan temizlik görevlisi 44 yaşındaki Bahtınur Yaman, arkadaşına mesaj gönderdikten sonra 5'inci kattan atlayarak hayatına son verdi.

İzmir'in Konak İlçesi'nde hastanede çalışan temizlik görevlisi 44 yaşındaki Bahtınur Yaman, arkadaşına cep telefonundan "Pencereden kendimi atıyorum, çocuğuma anlat. Ben sadece sevdim. Bu yapılanların hiçbirini hak etmedim" diye mesaj gönderdikten sonra hastanenin 5'inci kattan atlayarak intihar etti.

İNŞAAT HALİNDEKİ BİNADAN KENDİNİ ATTI

Olay, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bugün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Evli ve iki çocuk annesi Bahtınur Yaman, mesaisinin başlamasından kısa bir süre sonra, cep telefonuyla bir arkadaşını aradı. Kısa bir görüşme yapan Bahtınur Yaman, hastanenin beşinci katında inşaat halinde olan eski diyaliz merkezinin penceresine çıktı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kendisini fark edenlerin ikna çabalarına rağmen, Yaman kendini boşluğa bıraktı. Hastanede görevli doktorlar, hemen Yaman'a müdahale etti. Ardından acil servise kaldırılan Bahtınur Yaman, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

"BEN SADECE SEVDİM"

Hastanede 3 yıldır temizlik görevlisi olarak çalışan ve 2013 yılında ikinci evliliğini yapan Bahtınur Yaman'ın, yaşamına son vermeden kısa süre önce cep telefonundan bir arkadaşına, "Pencereden kendimi atıyorum, çocuğuma anlat. Ben sadece sevdim. Bu yapılanların hiçbirini hak etmedim" mesajı gönderdiği öğrenildi.

AİLESİ VE ARKADAŞLARI YASA BOĞULDU

Bahtınur Yaman'ın geçen aralık ayında tiroit ameliyatı olduğu ve sonuçlarının da iyi çıktığı bildirildi. Çevresinde sevilen bir kişi olan Yaman'ın ölüm haberi çalışma arkadaşları ve ailesini de yasa boğdu. Talihsiz kadının cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tepecik Konak İzmir Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

dost acı söyler:

sen koskoca kadın çocuğunu annesiz, savunmasız, çaresiz ve hatta yapayalnız bırakmanın ne olduğunu idrak edememişken; o yavrunun senin ''sevdim'' demeni anlamasınımı bekliyordun. Bu hatanla o yavruna neler yaptığını keşke anlasaydın da böyle kısa yoldan pes etmenin yerine yavrun için hayatta kalma fedakarlığını göze alsaydın.

20
3
yanıtYanıtla
cananmobilWeb@haberler.com:

Kimse bilmeden yorum yapmasın lütfen tabiki intihara karşıyım ama bunalıma girmiş ve bir anlık gaflet allah kimseyi o duruma düşürmesin...

15
1
yanıtYanıtla
eleştirmen:

Arkadaşına çocuğuma anlat sevdim sadece diye vasiyet etmiş. Böyle saçmalıkta pes yani o anki ruh halin ne olursa olsun senin dünyaya getirip de, sana ihtiyacı olan bir çocuğu yarı yolda çaresiz ve kimsesiz bırakmanın hiçbir affedilecek yanı olamaz. Kendi zevki aleminin başarısızlığını çocuklara yüklemek çok ayıp ve günah. Böyle bir ortamda yetişen çocuğun psikolojisi zaten alt üst durumdadır. Gerçek benliğine sahip olamamıştır. Sonra buyrun çocuklar evden kaçıyor, tecavüze uğruyor falan oluyor.

12
3
yanıtYanıtla
mehmet:

kimi sevmiş, ikinci eşini mi, üçüncü kişiyi mi?

8
6
yanıtYanıtla
ali:

yazan kürt değil provakatörün teki türk kürt ne fark eder bu ülkenin bi insanı daha yitip gitti bende kürdüm artık bıktık bu yorumlardan bizde bu vatanınn evladıyız bizimde bayrağımız bir bizdende bu vatan için şehit olanlar var üç beş kişinin yaptığını tüm kürtlere mal etmemek lazım

13
1
yanıtYanıtla
cCc Mobil-ANDROID:

baslatma simdi kurdune lan batili dogulu ayristirma burda bizde ne kurtler gorduk tek kaldimi kuyrugunu icine sokan

9
4
yanıtYanıtla
seyit ahmet altaşMobil-ANDROID:

kürtler asildır her konuda hasas ve titizdır..

3
9
yanıtYanıtla
bir kadın:

deger mi?

10
2
yanıtYanıtla
misafir:

Ölüm acısı çok şiddetlidirİntihar etmek, küfre yakın çok büyük günah olduğu için, ölürken dayanılmaz acılara maruz kalınır. Ölüm acısı, sanıldığı gibi bir an değildir. İntihar edince ahirette de daha büyük acılara girilir. Ahiret sıkıntıları dünya sıkıntıları gibi değildir. Çok ağırdır. Dünya sıkıntılarına dayanamayıp intihar eden, ölüm acısına ve ahiret sıkıntılarına nasıl dayanır? İntihar eden, dirilene kadar intihar acısını duyar. Kendini öldürmek, başkasını öldürmekten daha büyük günahtır. Kur’an-ı kerimde mealen buyuruldu ki: (Kendinizi öldürmeyiniz!) [Nisa 29]

8
2
yanıtYanıtla
BABAKIRAR:

genç bir kadın intihar ederek hayatına son vermiş, bu kadar üzücü bir olayın haber yorumlarına bakıyorsun, konuyla hiç ilgisi olmayan, saçma sapan onlarca yazı var. Aziz Nesin az bile söylemiş, bu ülkenin ?''ı aptal yemin ediyorum.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title