Haberler

Temiz Okul, Temiz Toplum, Çözüm Sensin" Projesi Tanıtıldı

Küçükçekmece Kaymakamlığı ve Küçükçekmece Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilen “Temiz Okul, Temiz Toplum, Çözüm Sensin Projesi “’nin tanıtım lansmanı yapıldı.

Küçükçekmece Kaymakamlığı ve Küçükçekmece Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilen "Temiz Okul, Temiz Toplum, Çözüm Sensin Projesi "'nin tanıtım lansmanı yapıldı.

Günümüzde gençleri en çok tehdit unsurlar arasında yer alan madde bağımlılığına karşı gençleri bilinçlendirmek isteyen Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Kaymakamlığı, "Temiz Okul, Temiz Toplum, Çözüm Sensin Projesi'ni hayata geçirdi.

PROJE GENÇLERİ SOSYALLEŞTİRECEK

Cennet Kültür Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen programa Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Proje Koordinatörü Adem Çapkın, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Sibel Güllüçayır ve Besim Müftüoğlu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Uzman Eğitmen Erhan Yalçınkaya ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda eğitimci ile öğrenci katıldı. Projenin amaçlarının ve kapsamının anlatıldığı lansmana eğitimciler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Proje kapsamında ilçedeki gençlere uyuşturucu ile mücadele noktasında atılması gereken adımlar anlatılırken aynı zamanda sosyalleşmelerine katkı sunacak etkinlikler de düzenlenecek.

"TEMİZ TOPLUM HEPİMİZİN İSTEĞİ"

Projenin geniş kapsamlı bir proje olduğuna vurgu yapan Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, "153 bin öğrencisi olan bir ilçeden bahsediyoruz. Haliyle projeler daha büyük kapsamlı ve daha geniş kapsamlı. Bu nedenle de daha çok katılımcıya ihtiyaç var. Projeye emek veren herkese teşekkür ediyorum. Proje ben göreve başladıktan kısa bir süre hayata geçti. Bu projede beni etkileyen bir olay etkili oldu" diye konuştu.

Uyuşturucu ile mücadelede gençlerin yanında olacaklarını belirten Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, "Temel görevimiz gençleri sağlıklı ve emin adımlarla geleceğe hazırlamak. Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Temiz bir toplum hepimizin isteği. Temel görevimiz ilçede yaşayan vatandaşlarımızı sağlıklı, güvenilir ve yarınlardan emin gençlerle götürmek" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Küçükçekmece Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title