Haberler

Temiz Hava Alarak Daha Sağlıklı Yaşamak Mümkün

Kirli hava ve bakteriler, uzun saatlerini plazalarda, işyerlerinde geçiren çok sayıda insanın en önemli şikayeti.

Kirli hava ve bakteriler, uzun saatlerini plazalarda, işyerlerinde geçiren çok sayıda insanın en önemli şikayeti. Hastalıklara da yol açan kirli havayı temizlemek ise mümkün

Günümüzde iklim değişiklikleri, içinde bulunduğumuz dünyanın yaşam koşullarını olumsuz yönde etkiliyor. Hava kirliliği, bu yüzyılın en büyük çevre sorunları arasında yer alıyor. Bilim insanları çevre kirliliğine ve iklim değişikliğine ilişkin yapıcı çalışmalarına devam ediyor. Türkiye'de ise, bu konuda yapılan çok sayıda araştırma var. Geçtiğimiz yıl, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın açıkladığı rapora göre, Türkiye'de özellikle de sanayinin geliştiği yerlerde hava kirliliğinin arttığı belirtiliyor.

Tüm bu çevresel koşulları kontrol etmek zor, ama herkesin temiz havaya ihtiyacı olduğu da büyük bir gerçek. Günümüzde insan sağlığını düşünen, önemseyen şirketler insanların hiç değilse kapalı ortamlarda, evlerinde, ofislerinde havayı temizlemek için teknolojik ve pratik çözümlerin neler olduğunu araştırıyor. İnsanların hayatını güzelleştirmek, değiştirmek ve daha sağlıklı hale getirmek amacıyla faaliyet gösteren doğrudan satış firması Qnet Türkiye de, temiz havaya ihtiyacı olan herkes için yenilikçi bir ürün olan AirPure Airpurifier Hava Temizleyiciyi öneriyor.

Bakterileri yok ediyor, astım hastaları rahat bir nefes alıyor...

AirPure Airpurifier Hava Temizleyici, kapalı ortamlardaki havayı geliştirdiği özel teknoloji ile yüzde 99,97 oranında temizleme etkinliğine sahip. İsviçre'de özel olarak tasarlanan ürün, iş yerinde ve evde uzun zaman geçirenler için ideal bir temiz hava sunuyor. Ürüne özel dört aşamayla evde, ofiste havayı temizleyen AirPure, özellikle solunum yolunda sıkıntı yaşayan kişiler, öksürük, astım, nefes darlığı ve toz alerjisi olanlar için tehlikeli olan bakterileri ortadan kaldırıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title