Haberler

Temiz Ellerimiz, Sağlıklı Geleceğimiz" Projesi

Adana İl Sağlık Müdürlüğü’nün, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilkokul 1. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği “Temiz Ellerimiz, Sağlıklı Geleceğimiz" projesinin başarıyla sürdürüldüğü bildirildi.

Adana İl Sağlık Müdürlüğü'nün, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilkokul 1. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği "Temiz Ellerimiz, Sağlıklı Geleceğimiz" projesinin başarıyla sürdürüldüğü bildirildi.

Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, proje uygulamasının 2015-2016 eğitim ve öğretim yılı sonuna kadar sürdürüleceği belirtildi.

Projenin amacının, ilkokul birinci sınıflar ve okul öncesi eğitim kurumlarındaki çocuklara, hijyen ve el yıkamanın kesintiye uğramadan sürdürülmesi ve davranışa dönüştürülmesi olduğu kaydedilen açıklamada, Çukurova ilçesi 100.Yıl Mahallesi'nde bulunan Ertuğrul Gazi İlkokulu'ndaki tuvalet ve el yıkama lavaboları ile aynı kattaki ilkokul 1. sınıfların kullandığı tuvalet ve el yıkama lavaboları ile engelli tuvaletinin, Adana Selçuk Ecza Deposu Şube Müdürü Mahmut Diri ve merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu adına faaliyet gösteren vakıf tarafından yaptırıldığı kaydedildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, Adana Selçuk Ecza Deposu Şube Müdürü Mahmut Diri'ye, projeye verdiği destek ve okuldaki bu katkısından dolayı teşekkür plaketi verdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü İl Sağlık Müdürlüğü Selçuk Ecza Deposu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title