Haberler

Temel Altunbaş, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Pazar günü gerçekleştirilecek olan Ortahisar İlçe Kongresi için adaylığını açıkladı.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Pazar günü gerçekleştirilecek olan Ortahisar İlçe Kongresi için adaylığını açıkladı.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı'nda bir basın açıklamasını düzenleyerek adaylığını açıklayan Altuntaş, teşkilatın adayı olduğunu söyledi. 30 Mart 2014 tarihindeki mahalli seçimlerde Trabzon'dan yüzde 70 oy oranın elde edilmesinde AK Parti Ortahisar İlçe teşkilatı olarak büyük katkı sağladıklarını belirten Altunbaş, "Bu hafta sonu Ortahisar ilçemizin olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Bu Trabzonumuzun Büyükşehir olmasıyla birlikte, merkezde kurulan Ortahisar ilçemizin ilk olağan kongresi olacaktır. İlçemizin kurulmasının ardından teşkilat mensuplarımız, il başkanımızın, belediye başkanımız, milletvekillerimizin şahıma yönelik teveccühleri neticesinde genel merkezimiz tarafından şahsım ilçe başkanı olarak atanmıştım. Teşkilatlarımızdan aldığımız güç ile daha önce Merkez İlçe Başkanlığı döneminde olduğu gibi Ortahisar İlçe Başkanlığı döneminde de ilkeli ve seviyeli siyaset anlayışımızdan ödün vermeden çalışmalarımızı sürdürdük. Özellikle 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde Trabzon'umuzda sonucu merakla beklenen ve muhalefetin aldıklarını iddia ettiği Ortahisar Belediye Başkanlığı seçimlerinde, muhalefetin her 2 adayının toplamından daha fazla oy alarak önemli bir başarıya imza attık. Ardından 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde teşkilatımızın her kademesiyle kenetlenerek Başbakanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olması için Trabzon'dan yüzde 70 gibi önemli bir oy oranı elde edilmesine çok büyük katkı verdik. Bu başarı elbette tek başına Temel Altunbaş'ın başarısı değildi. Bu başarı, sadece üyesinden, mahalle başkanlarına, kadın ve gençlik kollarına, ilçe yönetimine, belediye başkanlarına, meclis üyelerine, il yönetimine, milletvekillerimize, genel başkanımıza kadar uzanan bir zincirin AK kadroların başarısı idi" dedi.

HEDEFİMİZ DAİMA AK PARTİ BAYRAĞINI EN YÜKSEĞE ÇIKARMAK OLDU

"Göreve geldiğim ilk günden bu yana bu kutlu davanın bir ferdi olarak benim ve teşkilatımın hedefi AK Parti bayrağını en yükseğe çıkarmak olmuştur" diyen Altunbaş, "Bu hedefe ulaşmak için partimizin programı, tüzüğü, Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin talimat ve direktiflerini kendimize kılavuz edindik. Şuanda tüm Türkiye'de olduğu gibi Trabzonumuzda da AK Parti teşkilatlarında kongre heyecanı yaşanıyor. Ortahisar ilçemizde de inşallah bu Pazar günü kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongre sürecince geniş tabanlı istişarelerimiz oldu. Kamunun ve toplumun menfaatlerini, kişisel menfaatlerden önde tutan siyasi anlayışımız gereği teşkilatımızın her kademesiyle, sivil toplum örgütlerimizle istişarelerde bulunduk. Bu süreçte hem kamuoyundan aldığımız olumlu yaklaşımlar, sivil toplum örgütlerinin desteği ve en önemlisi de teşkilat mensuplarımızın teveccühü adaylık kararlarımızda belirleyici bir unsur olmuştur. Yapılan tüm istişareler ve teşkilatımızın teveccühü ile Ortahisar İlçe Başkanlığına aday olduğumu açıklarken şu hususu özellikle altını çizerek ifade etmek istiyorum; ben teşkilatın adayıyım teşkilat referanslı bir adayım" ifadelerini kullandı.

ŞAPKALI MESAJ

AK Parti Genel Merkezin diğer kongrelerde olduğu gibi uzlaşarak tek liste ile seçime girilmesi yönünde karar aldığını dile getiren Altunbaş, "Bu karar çerçevesinde de bizim adaylığımız deklere edildi. Ortahisar ilçe kongremizde bir başka arkadaşımız da aday olduğunu kamuoyuna açıkladı. Teşkilatlarımızın her bireyin olduğu gibi bu arkadaşımızın da adaylık en demokratik ve doğal hakkıdır. Evet genel merkezimiz bizimle ilgili bir teveccühte bulunarak Temel Altunbaş ile yolumuza devam edeceğiz demiştir. Ancak biz gücümüzü sadece genel merkezimizden değil, yöneticilerimizden mahalle başkanlarımızdan delegelerimizden velhasıl tüm teşkilat mensuplarımızdan aldığımızı bir kere daha yenilemek isterim" diye konuştu.

Öte yandan basın toplantısına katılan teşkilat mensuplarının bir çoğunun "Benim başkanım Temel Altunbaş" yazılı şapka takması dikkat çekti. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ortahisar Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title