Haberler

Tema Vakfı ile Bisikletçiler "Su İçin Farkındalık Turu" Düzenledi

Tema Vakfı Malatya İl Temsilciliği ile Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği tarafından, "Su İçin Farkındalık Turu" düzenlendi.

Tema Vakfı Malatya İl Temsilciliği ile Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği tarafından, "Su İçin Farkındalık Turu" düzenlendi.

Muko Motor'da toplanan Tema Vakfı Malatya İl Temsilciliği Üyeleri ile Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Üyeleri, Malatya'nın en büyük su kaynağı olan Gündüzbey Kaptaj-Kapılık mevkiine su için farkındalık oluşturmak amacıyla pedal çevirdi.

"Su İçin Farkındalık Turu" ile ilgili açıklamada bulunan Tema Vakfı Malatya İl Temsilcisi İzzet Berktaş, Dünya Su Günü'nün önemine dikkat çekmek için Tema Vakfı Malatya İl Temsilciliği ve Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneğiyle ortaklaşa "Su İçin Farkındalık Turu" düzenlediklerini söyledi.

Suyun önemine dikkat çekmek, su tüketimi konusunda tasarrufa önem vermek amacıyla "Su İçin Farkındalık Turu" düzenlediklerini kaydeden Berktaş, Türkiye'de su ile ilgili bir çerçeve yasağının bulunmadığını TEMA Vakfı'nın bununla ilgili yasa tasarısı hazırladığını söyledi.

Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tolgahan Ateş ise, dernek olarak sosyal faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirterek, Dünya Su Günü'nde farkındalık oluşturmak amacıyla düzenledikleri etkinliğin kendileri çok mutlu ettiğini dile getirdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Su Günü Tema Vakfı Gündüzbey Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title