Haberler

Tema Kayseri 2015-2016 Sonbahar Dönemi Değerlendirme Toplantısını Yaptı

TEMA Vakfı Kayseri Temsilciliği’ne bağlı tüm birimlerin katılımıyla TED Kayseri Koleji’nde sonbahar dönemi değerlendirme toplantısı yapıldı.

TEMA Vakfı Kayseri Temsilciliği'ne bağlı tüm birimlerin katılımıyla TED Kayseri Koleji'nde sonbahar dönemi değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Şekerci'nin açılış konuşmasıyla başlayan toplantı Minik, Yavru Ortaokul ve Lise TEMA proje öğretmenlerinin dönem başından beri yürüttükleri çalışmaların sunumuyla devam etti. Erciyes Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve TEMA Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Abdulkadir Dağlı yaptığı konuşmada, temsilcilik olarak yıl içerisinde çok sayıda okul ziyareti yaptıklarını, birçok fidan dikimi, tanıtım stantları, sosyal sorumluluk projeleri ve doğa yürüyüşleri yaptıklarını, bahar döneminde bu çalışmaların tüm hızıyla devam etmesi için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Emekli öğretmen Rahim Demirbaş'ın misafir olarak katıldığı toplantı da Demirbaş, "Ülkemizi emlakçıdan almadık, siz değerli arkadaşların topyekün gönüllü çalışmalarıyla gelecek nesillerimiz çok daha yeşil bir ülkede yaşayacaklardır" dedi.

Talas ve Melikgazi TEMA sorumlularının yanı sıra Nuh Naci Yazgan Genç TEMA ve ERÜ Yeşil Nefes Ağaçlandırma Kulübü başkanlarının da katıldığı toplantı aile fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title