Haberler

Tem Otoyolundaki Otobüs Kazası

TEM otoyolunun Bolu Dağı çıkışında devrilen ve 7 kişinin öldüğü otobüsün yolcularından Adem Kılıç'ın cenazesi Niğde'de toprağa verildi.

TEM otoyolunun Bolu Dağı çıkışında devrilen ve 7 kişinin öldüğü otobüsün yolcularından Adem Kılıç'ın cenazesi Niğde'de toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, kazadan yaralı kurtulan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Kılıç'ın cenazesi, Bolu'daki bir özel hastanenin morgundaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

Kılıç'ın cenazesi, Dışarı Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Derbent Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, Kılıç'ın ailesi ve yakınları, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve vatandaşlar katıldı.

Niğde İl Özel İdaresinde silindir operatörü olarak çalışan Kılıç'ın, bir süre önce İstanbul'da işe başlayan kızının yanına gitmek için yola çıktığı ve bayramı ailesiyle orada geçirmeyi planladığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Yerel

Niğde Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title