Haberler

TEM Otoyolunda Trafik Kazası: 6 Ölü

Güncelleme:

TEM otoyolunun İstanbul istikametinin Bolu Dağı çıkışında iki yolcu otobüsünün karıştığı 2 farklı trafik kazasında, 6 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -TEM Otoyolunda devrilen otobüs-Ambülans ve ilk yardım ekiplerinin yaralılara müdahalesi-Çevrede hayatını kaybedenlerin görüntüleri-Diğer otobüsün bariyere çarpma anı-Otobüsten inen yaralı yolcular-Polis ve jandarmanın güvenlik tedbirleri TEM otoyolunda trafik kazaları: 6 ölü- TEM otoyolunun İstanbul istikametinin Bolu Dağı çıkışında iki yolcu otobüsünün karıştığı 2 farklı trafik kazasında, 6 kişi öldü, onlarca kişi yaralandı- Yolcu otobüsünün kazası AA kamerası tarafından kaydedildi TEM otoyolunun İstanbul istikametinin Bolu Dağı çıkışında iki yolcu otobüsünün karıştığı 2 farklı trafik kazasında, 6 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, TEM otoyolundan İstanbul istikametine seyreden bir yolcu otobüsü, Bolu Dağı Tüneli 4'üncü viyadükte sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine devrildi. Kazada, 6 yolcu hayatını kaybederken, onlarca kişi yaralandı.Yaralılar, Bolu ve Düzce'den gelen çok sayıda ambulans tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı.-Kaza anı AA kamerasında-Trafik kazasının yaşandığı bölgede çok sayıda yaralı ve görevlinin olduğu sırada, bir başka yolcu otobüsü, yol kenarındaki bariyerlere çarptıktan sonra refüjde bulunan bariyerleri parçalayıp beton bariyerin üzerine çıktı.Kazanın ardından otobüsteki yolcular, yol kenarında bekleyen diğer otobüsün yolcuları, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.Bu arada, otobüsten sızan akaryakıt nedeniyle yangın çıkma ihtimaline karşı bölgede kısa süreli tedirginlik yaşandı. İkinci otobüsün kaza anı AA kameramanı tarafından kaydedildi.Kazalarda hayatını kaybeden ve yaralananların isim tespit çalışmaları devam ediyor.-TEM otoyolu ulaşıma kapandı-TEM otoyolunun İstanbul istikameti, Bolu Dağı mevkisinde meydana gelen trafik kazaları nedeniyle ulaşıma kapandı. Bu istikamette seyreden araçlar, polis ekipleri tarafından Abant kavşağından D-100 karayoluna yönlendiriliyor.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

METRO FİRMASINA SAKIN BİNMEYİN:

METRO FİRMASI DİĞER ŞİRKETLERE GÖRE ÇOK KÖTÜ ŞOFÖRLERİ ÇOK EĞİTİMSİZ. FİRMANIN MÜŞTERİ HİZMETLERİNE BAKARSAK GERİLERDE. . . . ŞAKA GİBİ AYNI FİRMA NASIL KAZA YAPABİLİR Kİ. . .

3
0
yanıtYanıtla
:

Bunun metro turizm ile alakasi yok herkes kaza yapabilir illaki hep metro mu kaza yapiyo diger firmalar hic kaza yapmiyormu bide cikmissiniz metroya binmeyin diyorsunuz yazik hepinize

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İkinci kazada trafik polislerinin büyük hatası var. Kaza olmuş, ortalık can pazarı, ambulans itfaiye kaynıyor, adamlar yolu kapatmayı akıl edemiyorlar. Hiç mi eğitimleri tecrübeleri yok Allah akıl fikir versin. İkinci kazada çok daha büyük bir facia yaşanabilirdi, otobüs şöförü başta hatalı ama daha sonra aracı bariyerlere çıkarıp ikinci faciayı önlemiş.

0
0
yanıtYanıtla
İso:

Merak ettiğim metronun bir aracı kazaya karışmış aynı yerde ikinci otobüsü kaza yapması çok şaşırtıcı herhale kazayı seyreden şoför barıyeri görmedi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title