Haberler

Tem Otoyolu Üzerinde Bulunan Avm'nin Hisseleri Satıldı

TEM Otoyolu üzerinde bulunan ve Avrupa'nın en büyük otoyol dinlenme tesisi olma özelliği taşıyan alışveriş merkezinin (AVM) yüzde 56'lık hissesi satıldı.

Bolu Dağı A.Ş. tarafından TEM Otoyolunun Elmalık mevkisinde 2011'de kurulan Higway Outlet alışveriş merkezinin Adnan Daylan ve üye Ömer Baday'a ait yüzde 56'lık hisselerini Adanalı işadamı Abdulkadir Şimşek satın aldı.

Satışın resmi olarak gerçekleşmesinin üzerine Şimşek, alışveriş merkezindeki işyeri sahipleri ve personeli ile toplantı düzenledi.

Toplantıda konuşan Şimşek, bu tarz gayrimenkullerin zaman zaman el değiştirebileceğini ifade ederek, "Biz de böyle bir işe girmiş olduk. İnşallah başarılı olacağız. Daha iyi hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Ben ilk gelip burayı gördüğümde inanamadım. Çok başarılı bir tesis. Buradaki arkadaşlarımızın sayesinde bu tesis bu hale geldi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından toplantı sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Abdulkadir Şimşek Elmalık Bolu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title