Haberler

TEM'deki 3 Kaza İstanbul'u Kilitledi! Otobanda Can Pazarı Yaşandı

Güncelleme:

TEM Otoyolu Silivri-Edirne istikametinde toplam 50 aracın karıştığı 2 ayrı kaza ile TEM otoyolunun Kocaeli yönünde yaşanan kaza ulaşımı durma noktasına geldi. Otobanda can pazarı yaşandı.

TEM Otoyolu Silivri mevkiinde meydana gelen kaza nedeniyle Edirne ve İstanbul yönlerinde ulaşım sağlanamadı. Silivri TEM Otoyolu'nda her iki yönde meydana gelen ve toplam 50 aracın karıştığı iki zincirleme kazada 10 kişi yaralandı. Aracıyla TIR'ın altına giren bir sürücüyü sıkıştığı yerden kurtarmak için ekipler seferber oldu. Yaklaşık 2 saat ulaşıma kapatılan TEM Otoyolu Edirne istikameti araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.Sabah saatlerinde de TEM otoyolunun Kocaeli - İstanbul yönü Dilovası rampasında meydana gelen zincirleme trafik kazası bölgede ulaşımı durma noktasına getirdi.

DOĞU VE BATI'DA TRAFİK AKSADI

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, art arda trafik kazalarına neden oldu. Kazalar nedeniyle İstanbul'un doğu ve batı istikametinde ulaşımda ciddi aksamalar meydana geldi.


TEM EDİRNE İSTİKAMETİNDE 20 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Silivri TEM Otoyolu'nda birbiri ardına meydana gelen iki kaza, trafiği kilitledi. TEM Otoyolu'nda Edirne İstikametinde 20 aracın karıştığı kazada bir vatandaş, aracıyla TIR'ın altına girdi. İtfaiye ve vatandaşlar, uzun süre yaralı vatandaşı kurtarmak için seferber oldu. Bazı vatandaşlar kurtarma çalışmaları devam ederken aracın önüne geçerek battaniye ve montlarını açarak soğuktan yaralının soğuktan etkilenmesini önledi. Yaralı vatandaş yaklaşık bir saatin ardından sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.


2 SAAT KAPALI KALDI

TEM Otoyolu Edirne istikameti yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı. Kazaya karışan araçların kaldırılması sonucu yol kontrollü olarak trafiğe açıldı.

KINALI MEVKİNDE 30 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

Bir diğer kaza ise Kınalı mevkinde meydana geldi. Aralarında yolcu otobüslerinin de bulunduğu 30 aracın karıştığı zincirleme trafik kazsında ise 9 kişi yaralandı. TEM Otoyolu'nun her iki yönünün trafiğe kapanmasıyla sağlık ekipleriyle itfaiye ekipleri kaza alanına güçlükle girebildi.


TEM Otoyolu Silivri mevkii

ARAÇLAR E-5'E YÖNLENDİRİLDİ

Her iki kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda uzun araç kuyruğu oluştu. Araçlar, TEM Otoyolu Edirne istikameti Çatalca, TEM Otoyolu İstanbul istikameti Kınalı gişelerden E-5 Karayoluna yönlendirildi. Bazı araçlar ise bariyerler kesilerek ters yöne yönlendirildi. Silivri TEM Otoyolu İstanbul istikameti ise henüz tam olarak trafiğe açılmadı.


TEM Otoyolu Silivri mevkii

TEM KOCAELİ YÖNÜNDE KAZA: 1 ÖLÜ, 20 YARALI

Öte yandan TEM Otoyolu İstanbul istikameti Dilovası rampasında da 13 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada, ilk bilgilere göre 1 kişi olay yerinde öldü, 20 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla, çevredeki hastanelere kaldırıldı.


TEM Dilovası mevkii

KAYMAKAMDAN AÇIKLAMA

İtfaiye ve karayolları ekipleri, yolun ulaşıma açılması için çalışmalarına devam ediyor. Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, kazanın çok yeni olduğunu belirterek, "Bir taksi önce bir TIR'a çarpıyor. Bir otobüs de taksiye çarpıyor. Bir vatandaşımız vefat etti. Bir vatandaşımız da ağır yaralı. İlk belirlemelere göre, otobüste de 19 kadar vatandaşımız hafif yaralı. Yaralı sayısı değişebilir. Şu anda İstanbul istikameti trafiğe kapalı. Bütün ekipler çalışıyor. Yaralılar hastanelere kaldırılıyor" ifadesini kullandı.


TEM Dilovası Mevkii

Kaza nedeniyle kapanan yol saat 10.30 itibariyle tek şeritten ulaşıma açıldı.

SİLİVRİ'DEKİ CAN PAZARINDAN GÖRÜNTÜLER







Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Silivri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (64)

AK AK AK:

HÜKÜMETİMİZİ VE REİSİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEK İÇİN BU SİTEDE YAYINLANAN YALAN HABERLERE İNANMAYIN. O DUBLE YOLLAR VARYA O DUBLE YOLLAR 100 DE 99 GÜVENLİ AMA ŞÖFÖRLERİMİZDE VE ARABALARDA İŞ YOK.

16
22
yanıtYanıtla
ANKARALI 06:

sen reisine taptigin icin gözün kararmis bunlar senin TAPTIGIN REISININ eski belediye baskanligi zamanindan kalma islertavsiye tapma reisine dogrulari düsünerekbeynini calistir yalnizca allaha tap teyyocular sizi

yanıt2
yanıt5
AKEPE İYİ BAK.:

MİLLET KUDURMUŞ GİİB GİDİYOR HAVA KIŞMI KARANLIKMI KALABALIKMI DİYEN YOK BAS GAZA SONRADA OLACAĞI BU

38
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bütün şöförler biraz da kendine baksın adamlar günler önce uyardı yoğun karyağışını kardeşimmm. . .

32
1
yanıtYanıtla
serhatMobil-ANDROID:

yol yap araba sat konut yap istanbula 72 milleti doldur daha bunlar iyi gunlerimiz

20
12
yanıtYanıtla
cemal:

yapma ya hep muhalefet hep muhalefet

yanıt5
yanıt6
ANKARALI 06:

BU ISTANBULLULAR NASIL OY VERIYOR AKP YE NASIL BIR BELEDIYE BASKANI AKP LI BELEDIYE BASKANI HICMI HABERLERI DINLEMIYOR KAR GELECEK NEDEN ÖNCEDEN ÖNLEM ALMIYORLAR TÜZLAMIYORLAR KUM ATMIYORLARYOKSA VAKITLERI YOKMU YOLSUZLUK PESINDEMILER YOKSA

6
21
yanıtYanıtla
laz:

kış lastiği takmadan yola çıkan gebersin

8
14
yanıtYanıtla
Mutlu yıllar herkese:

Kış lastiği ? hız sınırı?Gereksiz şerit değiştirme olmaması?Trafik kurallarına harfiyen uymak ?insan sevgisi empati.....

yanıt0
yanıt0
Ottomans1453:

yılbaşı yılbaşı diye bağıran müslüman bir milletin başına kar değil taş yağsa müstehaktır.

9
13
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title