Haberler

TEM Otoyolu Sapanca Geçişinde Kaza: Trafik Kilit

Güncelleme:

TEM Otoyolu'nun Sapanca Kurtköy geçişinde meydana gelen kazada 7 kişi yaralanırken, trafik durma noktasına geldi.

TEM yolunun Sakarya'nın Sapanca İlçesi'ne bağlı Kurtköy geçişinde TIR'ın minibüse çarpması soncu meydana kazada, ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı.

KONTROLDEN ÇIKAN TIR DEHŞET SAÇTI

Kaza, saat 15.10'da meydana geldi. TEM'in İstanbul yönünde, Sapanca Kurtköy geçişinde kontrolden çıkan TIR, önündeki minibüse çarptı. Kazada, ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı.

İSTANBUL YÖNÜ ULAŞIMA KAPANDI

Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza nedeniyle yolun İstanbul yönü ulaşıma kapandı, uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Sakarya Kurtköy Sapanca Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

VATAN:

Değerli Türk kardeşlerim sizlerden bir ricam var oy vermeden önce en az bir kere de olsa Hdp mitinglerine katılın ve Sayın Demirtaşı sabırla dinlemeye gidin ve tüm fikirleriniz de değişecektir ve bundan adınız gibi emin olabilirsiniz ve ben de kürdüm ben de Türkiyem için askerlik yaptım ve batı illerimizde kötü düşünceler yaratan insanlar var yani ölen 30 bin askerimizin için de türkü de kürdü de lazı da ve her kesimden şehidimiz var ve yıllarca kürtler susturulmak istendi kürt milleti ve Türk Bayrağı altında askerlikte kürtler de Türkiye için şehid oldular ve ırkçı partilerden az uzaklaşın da Hdp mitinglerine Türk Bayraklarımızı da alıp gidelim ve hurafe düşüncelerden vazgeçelim ve diyorlar ki Hdp mitinglerinde Türk Bayrakları yok ve bunlar yalandır adı üstünde Halkların partisidir Hdp ve Türk Bayraklarımızı da alıp gidelim Hdp mitinglerine ve akp zulmunü de beraber bitirelim ve huzur, barış, kardeşlik için bir kez de Hdp diyelim , Saygılarımla

12
21
yanıtYanıtla
mutlu dünyanın çocukları.....:

kürdün ve türkün kardeşliğine canım feda olsun. ne güzeldir kardeşlik. bir ana ve bir babadan olma kardeşliğimiz. . .

24
5
yanıtYanıtla
Duyo:

Allah yardımcıları olsun.

15
0
yanıtYanıtla
VEFA:

ALLAH YARDIM ETSİN TÜRK KÜRT TÜM İNSANLARIMIZA

11
3
yanıtYanıtla
...:

öküz gibi haber okuyanlara ne demeli ya ulen yaralı var deniyo ALLAH rahmet eylesi deniyo öteki türk kürt yardım etsin deniyo ulen tamam yardım etsinde bu haberde bunu niye belirtiyon şimdi her konu bi şekilde türk kürde denk geliyo la ne adamlarsınız yaw

7
2
yanıtYanıtla
cahil:

haberde 7 yaralı var denmiş. biriside allah rahymet eylesin yazmıs. heyy allahım yaratıyon bide takip et :D

3
4
yanıtYanıtla
sayli:

allah rahmet eylesin

2
5
yanıtYanıtla
ŞAMPİYON CİMBOM:

Çok kötü görüyor acil şifalar dilerim. . . :(

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

uykusuzluk takografına bır baksınlar

5
0
yanıtYanıtla
................:

İŞE DEVAM

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title