Haberler

TEM Otoyolu'nda Zincirleme Trafik Kazası: 6 Yaralı

Güncelleme:

TEM Otoyolu Seyrantepe yol ayrımında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle kapanan yol, saatler sonra trafiğe açıldı.

TEM Otoyolu Seyrantepe yol ayrımında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti. Sabah saat 06.00 sıralarında Edirne istikametinde seyir halinde olan 18 AP 991 plakalı kamyonete aynı istikamette ilerlemekte olan bir başka kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle arkadan gelen kamyonet ters şeride fırladı.

Bariyerleri aşarak ters şeride fırlayan kamyonet Ankara istikametinde seyir halinde olan bir kamyonet ve İETT otobüsüne çarparak durabildi.

Kazada 2 kamyonet sürücüsü olduğu yerde sıkışırken yaralanan 4 vatandaş vatandaşların yardımıyla hastanelere kaldırıldı.

ŞANS ESERİ CAN KAYBI YAŞANMADI

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçları içerisinde sıkışan sürücüleri yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından kurtardı. Sıkıştıkları yerden kurtarılan sürücüler çevredeki hastanelere sevk edildi. Meydana gelen trafik kazasında 6 kişinin yaralanırken şans eseri can kaybı yaşanmadı.

KAPANAN YOL, SAATLER SONRA TRAFİĞE AÇILABİLDİ

Zincirleme trafik kazası nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikameti uzun bir süre trafiğe kapatıldı. İtfaiye ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla kazaya karışan araçlar kaldırılırken, kapanan TEM otoyolunda tek şerit ulaşıma açıldı.

Kaza yapan bir kamyondan yola dökülen sıvı deterjan da otoyol ekiplerince temizlendi. Çalışmaların ardından TEM Otoyolu yeniden trafiğe açıldı.

Bu arada, kaza nedeniyle TEM Otoyolu trafiğinde oluşan yoğunluk Otogar Kavşağı'na kadar uzandı. TEM'i kullanmak istemeyen vatandaşlar ise D-100 karayolu ve Boğaziçi Köprüsü'ne yöneldi. Bu güzergahlarda da trafik arttı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

ŞAH:

topbaşla gurur duyuyoruz

7
13
yanıtYanıtla
levent:

Ne alaka hıyar topbasmi vurdu

yanıt8
yanıt2
Şah Mat:

Mal mısın sen senin söylemine göre Topbaş bu kazaya neden olmuş ise, senin mal gibi dünyaya gelişin de CHP Genel Müdürü Kemal Kılıçtaroğlu o zaman

yanıt2
yanıt2
ökkeşMobil-ANDROID:

kesin uykusuzluktur..uykun varsa çek kenara uyu kardeşim..ne diye diretiyon

9
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title