Haberler

Tem Otoyolu Bolu Dağı Kesiminde Araç Yoğunluğu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -TEM otoyolu Bolu Dağı ve Düzce kesiminde araç yoğunluğu-Bolu Dağı Tüneli tabelası-Bolu Dağı tünel girişi-Otoyolda harekethalindeki araçlardan detaylar-6 kişinin hayatını kaybettiği kaza yerinde ekiplerin çalışma detayı TEM otoyolunun İstanbul istikametinin Bolu Dağı çıkışında iki yolcu otobüsünün karıştığı 2 farklı trafik kazası nedeniyle trafiğe kapanan yol, temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından tekrar açıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -TEM otoyolu Bolu Dağı ve Düzce kesiminde araç yoğunluğu-Bolu Dağı Tüneli tabelası-Bolu Dağı tünel girişi-Otoyolda harekethalindeki araçlardan detaylar-6 kişinin hayatını kaybettiği kaza yerinde ekiplerin çalışma detayı TEM otoyolunun İstanbul istikametinin Bolu Dağı çıkışında iki yolcu otobüsünün karıştığı 2 farklı trafik kazası nedeniyle trafiğe kapanan yol, temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından tekrar açıldı.Alınan bilgiye göre, TEM otoyolundan İstanbul istikametine seyreden bir yolcu otobüsünün Bolu Dağı Tüneli 4'üncü viyadükte devrildiği ve bir başka yolcu otobüsünün de yol kenarındaki beton bariyerin üzerine çıktığı kaza sonrası, yolun İstanbul şeridi Abant gişeleri bölgesinden kapatılmıştı.Yaklaşık 8 saat boyunca kaza bölgesinde kurtarma ve yola sızan akaryakıtın temizlik çalışması yapıldı. Bu süre içerisinde trafik Bolu Dağı'nın D-100 karayolu bağlantısından sağlandı.Yol gerekli çalışma ve incelemelerin ardından tekrar ulaşıma açıldı.Öte yandan, yolun Ankara yönünde de hem kazaya bağlı çalışmalar, hemde bayram tatili için memleketlerinde giden vatandaşların oluşturduğu yoğunluk yaşanıyor. Trafik özellikle 2, 3 ve 4'üncü viyadük üzerinde ara ara durma noktasına geldiği gözleniyor.Trafik ekipleri güzergahta sürekli ring halinde bulunuyor. Ekipler sürücüleri yakın takip ve aşırı hız konusunda uyarıyor.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Düzce Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title