Haberler

Tem'in Gebze Geçişindeki Çalışma Ertelendi

Tem yolunun Kocaeli'nin Gebze İlçesi kavşağı girişinde yapılacak düzenleme çalışmaları için Ankara yönünün yarın sabah saat 08.00'den 29 Mayıs'a kadar trafiğe kapatılması ertelendi.

Tem yolunun Kocaeli'nin Gebze İlçesi kavşağı girişinde yapılacak düzenleme çalışmaları için Ankara yönünün yarın sabah saat 08.00'den 29 Mayıs'a kadar trafiğe kapatılması ertelendi. Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "D-100 üzerindeki bakım ve onarım çalışmalarının devam etmesi nedeniyle bahse konu TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara yönü TEM (O-4) Katılım Kolundaki çalışmalar ertelenmiştir" denildi.

Kocaeli Valiliği'nden dün akşam saatlerinde yapılan açıklamada, Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi kapsamında TEM yolu Gebze Kavşağı girişinde yapılacak düzenleme çalışmaları nedeniyle, TEM'in Ankara yönünün 13 Mayıs Çarşamba sabahından itibaren 29 Mayıs'a kadar 16 gün ulaşıma kapatılacağı duyurulmuştu. Trafiğin bu süre içinde de Gebze'den itibaren Ankara yönüne doğru D-100'den verileceği bildirilmişti.

Kocaeli Valiliği'nden bugün yapılan açıklamada ise bu çalışmanın ertelendiği duyuruldu. Valilik açıklaması şöyle:

"Gebze - Orhangazi - İzmir (İzmit Körfezi Geçişi ve Bağlantı Yolları dahil) Otoyolu Projesi kapsamında; O-4 Otoyolu Gebze-Orhangazi kesimi Km: 00+000-4+150 arasındaki yapım işi kapsamında yapılan O-4 Otoyolu üst yapı çalışmalarında İstanbul – Ankara yönünün Km: 45+300 (Gebze Kavşağı Girişi) ile Km: 48+000 K-1 Kavşağı Kol-1 kesişimi arasında uygun trafik işaretleme çalışmaları yapılarak 20.03.2015 tarihinde başlanılmış ve devam etmektedir. Söz konusu çalışmalar kapsamında; Gebze Gişelerden TEM Otoyoluna girildikten sonra TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara Yönü TEM O-4 Katılım yolu 13.05.2015 Çarşamba günü saat  08.00'da trafiğe kapatılacaktı. Ancak D-100 üzerindeki bakım ve onarım çalışmalarının devam etmesi nedeniyle bahse konu TEM Otoyolu Gebze Köprülü Kavşağında Ankara yönü TEM (O-4) Katılım Kolundaki çalışmalar ileri bir tarihe ertelenmiştir." - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Köprülü Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title