Haberler

Tem'de Trafik Çilesi Devam Ediyor

TEM otoyolunun Ankara istikametinde 4 Mayıs’ta başlayan üstyapı iyileştirme çalışmaları sebebiyle yaşanan yoğunluk devam ediyor.

TEM otoyolunun Ankara istikametinde 4 Mayıs'ta başlayan üstyapı iyileştirme çalışmaları sebebiyle yaşanan yoğunluk devam ediyor.

TEM otoyolu Gebze bağlantısından itibaren Ankara istikametinde 4 Mayıs tarihinde başlayan üstyapı iyileştirme çalışmalarının Gebze ve Körfez gişeleri arasındaki ilk etabı tamamlanmak üzere ancak sürücülerin TEM otoyolundaki çilesi halen devam ediyor. TEM otoyolu Ankara yönünde Gebze'den verilen zorunlu çıkıştan itibaren başlayan kuyruk neredeyse İstanbul sınırına ulaşıyor. Şekerpınar çıkışına kadar ulaşan trafikte bazı sürücüler kapılarını açarak giderken, bazıları ise yollarda bulunan seyyar satıcılardan su ve simit aldı.

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, TEM otoyolunda yapılması planlanan 2. etap ve 3. etap çalışmaları ileri bir tarihe ertelendi. Buna göre TEM otoyolu 20 Mayıs tarihinden itibaren trafiğe tamamen açılacak. Körfez ve İzmit gişeleri arasındaki ikinci etap çalışmalarının önümüzdeki Ramazan Bayramı'ndan sonra yapılması kararlaştırıldı.

Öte yandan birçok sürücü, çok uzun süredir kullanılmayan ve İstanbul'dan başlayarak İzmit şehir merkezine kadar uzanan eski İstanbul yolunu kullanmayı tercih ediyor. Köylerin arasından geçen bu yol çok fazla virajlı ve tek şerit olmasıyla bilinirken, sürücüler tehlikeli virajları yoğun trafiğe tercih ediyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Gebze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title