Haberler

Tem'de Römorkun Tehlikeli Yolculuğu

İstanbul'da TEM'de ilerleyen kapalı kasalı minibüsün arkasında bir koltuğa monte edilen tekne taşımada kullanılan römorkunu görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ümraniye'den Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne doğru giden TEM'de arka bagaj kapağı açık kapalı kasa bir minibüsün arkasında tekne taşımada kullanılan römork görenler şaşırdı. Römorkun çekici olarak kullanılan aracın arkasındaki metal bağlantı yerine monte edilmesi gerektiği halde arka koltuğa monte edilen bir parçaya bağlı olarak çekildiği görüldü. Güvenli olmayan bağlantının kopması halinde TEM'de arkadan gelen araçların ve içinde bulunanların yaşamlarını tehlikeye sokabilecek minibüs sürücüsü yoluna devam ederken yanından geçenler komik gördükleri bu görüntüye gülmekten kendilerini alamadı.

Karayolları Trafik Kanunu Hükümlerince ve römorklu araçların güvenlik açısından en asgari şartları yerine getirerek trafiğe çıkması, uluslararası dolaşımı ve ruhsat tescili için gerekli uygunluk veya araç tip onayı belgesi zorunluluğu bulunuyor.

Görüntü Dökümü:

-----------

-TEM'de çekilen görüntü

-Aracın genel ve yakın görüntüleri

-Römorkun bağlı olduğu yerin görüntüleri - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümraniye İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title