Haberler

    BeIN Sports'ta Şansal Büyüka Dönemi Kapanıyor

    Güncelleme:

    Sabah yazarı Mevlüt Tezel, BeIN Sports kanalında Maraton programını sunan Şansal Büyüka ile sezon sonunda yolların ayrılacağını yazdı.

    Futbol maçlarının canlı yayınladığı eski adıyla Lig Tv'den büyük değişiklikler geliyor. BeIN Sport ismiyle yayın hayatına devam edecek kanalda, yıllardır programların vazgeçilmez ismi Şansal Büyüka'nın artık ekranlarda olmayacağı iddia edildi.

    İşte Sabah gazetesinden Mevlüt Tezel'in yazısı:

    "Gelelim asıl bomba bilgiye...

    Aldığım duyumlara göre beIN Media Group, Süper Lig'de sezon bitince Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka'dan bayrağı devretmesini isteyecek.

    Dile kolay; Milliyet gazetesi spor müdürüyken 1992'de TV sektörüne transfer olan, Show TV ve Cine5 başta olmak üzere yıllarca birçok TV kanalında programlar sunan, Digitürk markasından bile eski 'Maraton', 'Televole' gibi efsane programlara imza atan Büyüka'nın yerine bir başkasının geçeceği konuşuluyor.

    "MARATON YERİNE RIDVAN DİLMEN"

    Dikkatli okuyucularım hatırlar, bu köşede daha önce de yazmıştım. Lig TV'de maçların bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir izleyici kaybı oluyor. Maç sonu görüntüler, özel röportajlar vs. yayıncı kuruluş olarak birçok avantaja sahip olmasına rağmen futbolseverler 'Maraton' yerine NTV'de Rıdvan Dilmen'i izlemeyi tercih ediyor.

    "MARATON'UN SÜRESİ AZALTILMIŞTI"

    Bu izleyici kaybını engellemek için de Büyüka ile yolların ayrılması planlanıyor. Zaten beIN Media Group, yönetime geçtikten sonra 'Maraton'un süresini azaltmıştı.

    Elbette Digiturk'e yıllarca emek veren Büyüka'dan başka programlarda yorumculuk yapması istenebilir ama yeni sezonda 'Maraton' programında büyük değişiklikler olacak, muhtemelen ismi de değişecek.

    "İZLEYİCİDE BIKKINLIK YARATTI"

    Büyüka değişikliğini sadece düşen izlenme oranlarıyla değerlendirmek doğru olmayabilir.Sonuçta Büyüka'nın yıllardır müdürlük yapması ve aynı programı sunması, kendisinde metal yorgunluğu, izleyicide de bıkkınlık yarattı.

    İzleyici, başta 'Maraton' olmak üzere Lig TV'nin yayın politikasında bir farklılık istiyor.

    Büyüka değişikliği, aynı zamanda beIN Media Group'un istediği kimlik değişiminin en önemli adımı olacak. Haziran gibi spor medyasında büyük transfer haberleri okuyacağız.

    Rıdvan Dilmen, Mehmet Demirkol başta olmak üzere bazı yorumcu ve sunucuların BeIN Sports'a transfer edilmesi gündemde."

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Şansal Büyüka Mevlüt Tezel Digiturk Lig Tv Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title