Haberler

Televizyondan Evlendi 3,5 Ay Sonra Öldürdü

Güncelleme:

Televizyon programında tanışıp evlendiği eşini 6 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

İstanbul’da elektrik teknikeri olan Rıfat G. (57), nisan ayında bir televizyon programında evlendiği 47 yaşındaki Selime G.’yi 6 yerinden bıçaklayıp öldürdü. Eşinin ilk evliliğinden olan oğlu nedeniyle aralarında tartışma çıktığını belirten katil zanlısı, tutuklanıp cezaevine gönderildi.

1 AY BOYUNCA PROGRAMA ÇIKTI

İstanbul Avcılar’da elektrik teknikerliğinden emekli olan Rıfat G. (57), iki kez evlenip boşandıktan sonra üçüncü kez evlenmek için televizyonda yayınlanan bir evlilik programına katıldı. 1 ay boyunca programa çıkan Rıfat G., burada Selime G.’yle (47) tanıştı ve kendisine talip oldu. İlk eşinden ayrılan 3 çocuk annesi Selime G., Rıfat G.’nin evlilik teklifini kabul etti.

ŞAHİTLERDEN BİRİ DE KIZI OLDU

Çift, 10 Nisan’daki programda canlı yayında nikâh kıydı. Şahitlerden biri de kadının 20 yaşındaki kızı oldu. Çift, nikâhtan sonra Selime G.’nin kiralık olarak oturduğu evinde yaşamaya başladı. Çift arasında, Selime G.’nin 10 yaşındaki oğlunun yanlarında kalmasıyla ilgili tartışma çıktı.

"OĞLU İÇİN TARTIŞTIK"

Yaşanan son tartışmada Rıfat G., ekmek bıçağıyla karısını 6 yerinden bıçaklayıp öldürdü. Zanlı polise teslim oldu. Rıfat G., savcılık ifadesinde olayı şöyle anlattı: “Evlilik programında tanışıp evlendik. Daha sonra da onun yaşadığı kiralık eve gittim. İlk evliliğinden 10 yaşında bir çocuğu vardı. Genellikle babasında kalıyordu. Bize de geliyordu. ‘Bir daha bizim yanımıza gelmesin’ deyince tartıştık Mutfaktan aldığım bıçağı rastgele sapladım.”

Sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Rıfat G., tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Avcılar Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (52)

ARK:

ULAN ARKADAŞ ORDAKİ KARILARDA ÖLE ŞEYLER İSTİYORKİ...SOKAKTA BAKILMAYACAK KARILAR KENDİNİ NİMETTEN SAYIYORLAR...KİMBİLİR NE İSTEDİ DE HERİF DOĞRADI

37
27
yanıtYanıtla
vanlı maho:

evlilik programından karı almak indirimli satıştan defolu mal almaya benzer al bi suriyeli kuma daha iyi bence.

36
16
yanıtYanıtla
RASİM ÖZ:

esra erol bu olayın baş sorumlusudur

45
6
yanıtYanıtla
Umrunda mı:

Esra Erol milyonları götürsün

47
3
yanıtYanıtla
boş:

kadın sonsuzakadar evet,adamda ölüme kadar devam diyor bu işin böyle biteceği nikahtan beliymiş

41
1
yanıtYanıtla
MRT:

esra hanım birinin cenaze, diğerinin de hapisteki masraflarını karşılar herhalde...

37
2
yanıtYanıtla
MELİK:

HERİF ÖLÜME KADAR DEVAM DİYOR...HARBİ SÖYLEMİŞ...ÖLENE KADAR DEVAM ETTİ

39
0
yanıtYanıtla
Alper S.:

Yahu şöyle evlilik programlarına bi kızıyorum. Yani ne anlam taşıyor veya ne ifade ediyor insanlar için? Kime ne faydası veya yararı var? Dışarda erkek mi kalmadı yada kadın mı kalmadı evlenecek''de programa çıkıyorsunuz. Hiç mi eşiniz dostunuz yok. Ki hadi onu geçtim zaten böyle programlara kendini bilen insanlar çıkmaz zaten. Oraya çıkanların hepsinin bir sorunu var.

36
1
yanıtYanıtla
sema gm@m.m:

cok haklısınz valla dogru

yanıt0
yanıt0
Kaptan:

yaklaşık 1 yıl öncede bu programların kaldırılması televizyonda evlenilmez dediğimde geri kafalısın gibi tepkiler almıştım keşke haklı çıkmasaydım ama sonuç ortada arkadaş

34
1
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title