Haberler

Teleperformance, BPO Hizmetleri'nde Lider

Teleperformance, Magic Quadrant Uluslararası Müşteri Yönetimi Çağrı Merkezi BPO Hizmetleri'nde lider seçildi

Müşteri deneyimi yönetimi alanında dünyanın en büyük dışkaynaklı küresel servis sağlayıcısı olan Teleperformance, 19 Aralık 2011'de TJ Singh ve Johan Jacobs'ın yayınladığı 2011 Magic Quadrant Uluslararası Müşteri Yönetimi Çağrı Merkezi BPO Hizmetleri raporunda Gartner tarafından lider seçildiğini duyurdu.

Dünyanın lider dışkaynaklı çağrı merkezi servis sağlayıcısı Teleperformance, Gartner tarafından Magic Quadrant: Uluslararası Müşteri Yönetimi Çağrı Merkezi BPO Hizmetleri'nde lider seçildiğini 6 Şubat'ta duyurdu. 19 Aralık 2011'de yayınlanan Magic Quadrant, her tür ticari amaç ve satış odaklı yaklaşımdan bağımsız olarak tarafsız bir şekilde Gartner şirketi tarafından gerçekleştirilen bir araştırma olarak öne çıkıyor.

Teleperformance CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı Daniel Julien bu değerli kazanımla ilgili görüşlerini şu şekilde ifade ediyor: "Sektörel alanda kazandığımız itibardan ötürü gururluyuz ve bu raporda Teleperformance'ı lider olarak belirlemesinden dolayı Gartner'a teşekkür ediyoruz. Bu duyuruyu gören herkesin rapora erişerek tüm bulguları değerlendirmesini öneriyoruz."

"Dünyanın her yerindeki tüm Teleperformance çalışanlarına teşekkür ediyorum. Çünkü sizin bağlılığınız ve performansınız sayesinde, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimiz için en büyük ve en başarılı servis sağlayıcısı haline geliyoruz. Hepinizle gurur duyuyoruz. Ayrıca müşterilerimize de bizlere duydukları güven ve inançtan ötürü teşekkür etmek istiyoruz."

Dünyaca ünlü bağımsız sektör analist şirketi Gartner, Teleperformance'ın da aralarında bulunduğu global platformlarda tanınmış 16 servis sağlayıcısı şirketin uygulama ve vizyon bütünlüğünü 15 değerlendirme kriteri aracılığıyla ölçümledi. Firma tarafından çalışmanın amacı şu şekilde özetleniyor: Müşteri yönetimi çağrı merkezi işletme süreci dışkaynaklı hizmetler alanında Gartner'ın yayınladığı 2011 Magic Quadrant raporu, değişken küresel ekonomide gelişen pazar koşulları, müşteri ihtiyaçları ve teknolojiyle birlikte hızla farklılaşan dışkaynak hizmet sağlayıcılarının enerjik coğrafyasını değerlendiriyor.

Gartner'a göre, liderler, pazar tanımlama vizyonları ve bu tür bir vizyona karşı olan durumları müşteri yönetimi çağrı merkezi BPO hizmetleri aracılığıyla yönetme kabiliyetleri, yarıştıkları bölgelerdeki ilk 10 servis sağlayıcı arasında sahip oldukları üstün pazar payları ve farklı endüstrilerde faaliyet gösteren şirketlerin bir bölümünü de içeren güçlü referansları ile öne çıkıyor.

Liderler, ayrıca, işletme/ücretlendirme ve hizmet sunma modelleri ile inovatif müşteri yönetimi çağrı merkezi BPO hizmet önerilerine ciddi yatırımlar yapıyor. Müşteri ihtiyaçlarını ve güncel pazar koşullarını çok iyi takip ederek yanıt verebiliyorlar. Uluslararası birçok bölgede yer alan müşteri yönetimi çağrı merkezi BPO pazarlarındaki lider pozisyonlarını korumak için aktif bir şekilde çeşitli yetkinlikler geliştiriyorlar. Bu kadrandaki müşteri Yönetimi BPO servis sağlayıcıları, genel olarak güçlü global ve bölgesel servis sunan operasyonlar ile geniş teknolojik altyapıya sahip bulunuyor. Ayrıca, Magic Quadrant'ta belirlenen liderler ortalamanın üzerinde müşteri deneyimi hizmeti veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Jacobs Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title