Haberler

Telekom'dan "Tatlıya Bağlayalım" Kampanyası

Türk Telekom Mardin İl Müdürü Ahmet Alevcan, Telekomünikasyon Hizmetlerinden Dolayı Borcu Olan Abonelerden Alacaklarını Tahsil Etmek İçin Başlatılan "Tatlıya Bağlayalım" Kampanyası Hakkında Bilgi Verdi.

Türk Telekom Mardin İl Müdürü Ahmet Alevcan, telekomünikasyon hizmetlerinden dolayı borcu olan abonelerden alacaklarını tahsil etmek için başlatılan "Tatlıya Bağlayalım" kampanyası hakkında bilgi verdi.

İl Müdürlüğü binasında kurum müdürleriyle düzenlediği basın toplantısında, 8 Ocak 2007 tarihinde başlatılan ve yaklaşık 10 yıldan bu yana birikmiş alacakları tahsil etmeyi hedefleyen "Tatlıya Bağlayalım" kampanyasının 28 Şubat 2007 tarihinde sona ereceğini ifade eden Telekom İl Müdürü Ahmet Alevcan, kampanyadan yararlanmak isteyen borçluların müracaatlarını son güne bırakmamalarını tavsiye etti. Kuruma, Türkiye genelinde 2 milyon, Mardin'de ise 8 bin 77 kişinin telekomünikasyon hizmetlerinden dolayı borçlu olduğunu ifade eden İl Müdürü Ahmet Alevcan, "Başlattığımız kampanyada, yıllardır borç faizleriyle birlikte 5-6 kat artan faturalarını ödemek isteyen kullanıcılar, bu borçlarının birikmiş faizlerini, yüzde 90'a kadar varan indirimlerle ödeyerek borçlarından kurtulacak ve tekrar Telekom hizmetlerinden yararlanma imkanına kavuşacak" dedi. Türkiye'de, son 10 yıldan bu yana yaşanan ekonomik durgunluk sebebiyle vatandaşların birçok alanda ödeme güçlüğü içine girdiğini söyleyen Ahmet Alevcan, kampanyada uygulanacak faiz indirimleriyle ilgili şunları söyledi:

"Borçların faiz indirimleri, ödeme planına göre farklılaşıyor. Borcunu tek seferde kapatmak isteyen kullanıcılar, birikmiş faizinin yüzde 90'ı, borcunu 2 taksitte ödemek isteyenler birikmiş faizin yüzde 70'i, borcunu 3-4 taksitte ödemek isteyenler ise birikmiş faizin yüzde 60'ı oranında indirimden faydalanabilecek. 'Tatlıya Bağlayalım Kampanyası'ndan yararlanacak borçlular istekleri halinde Türk Telekom ev ve iş telefonu hizmetlerinden herhangi bir bağlantı ücreti ödemeksizin, iletişim dünyasında güvenilir ve hesaplı hizmetlere tekrar sahip olabilecektir."

Ahmet Alevcan ayrıca, kampanyanın ilk gününde Mardin'de borçlarını tatlıya bağlamak isteyen 110 kişinin başvurduğunu sözlerine ekledi.

(MNG-EST-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title