Haberler

Telefonla Dolandırıcılık İddiası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gaziantep Emniyet Müdürlüğü- Zanlıların emniyetten çıkartılıp, araçlara bindirilmesi- Araçların emniyetten ayrılması Gaziantep'te telefonla dolandırıcılık iddiası- Altı ayrı olayda yaklaşık 200 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla yakalanan 10 kişi tutuklandı Gaziantep'te, telefonda kendilerini savcı ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişi tutuklandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gaziantep Emniyet Müdürlüğü- Zanlıların emniyetten çıkartılıp, araçlara bindirilmesi- Araçların emniyetten ayrılması Gaziantep'te telefonla dolandırıcılık iddiası- Altı ayrı olayda yaklaşık 200 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla yakalanan 10 kişi tutuklandı Gaziantep'te, telefonda kendilerini savcı ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişi tutuklandı.Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılığı Büro Amirliği ekipleri, kendisini savcı ya da polis olarak tanıtıp telefonda dolandırıcılık yapan şebeke üyelerinin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlıların tamamı tutuklandı.Şüphelilerin; İstanbul, Gaziantep ve Manisa'da 6 ayrı olayda yaklaşık 200 bin lira dolandırıcılık yaptıkları öne sürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title