Haberler

Telefon Dolandırıcıları Valilik Adına Dolandırmaya Yeltendi

Son yıllarda artan telefon dolandırıcıları bu kez Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Erzincan Valiliği adına vatandaşları dolandırmaya teşebbüs etti.

Son yıllarda artan telefon dolandırıcıları bu kez Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Erzincan Valiliği adına vatandaşları dolandırmaya teşebbüs etti. Duyarlı vatandaşların uyarıları sonucu anlaşılan dolandırıcılık olayı hakkında Erzincan Valiliği bir açıklama yaptı.

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Valimiz ve valiliğimiz adına son zamanlarda telefon dolandırıcıları tarafından ev, iş ve cep telefonlarının arandığı; bağış, yardım kampanyası gibi nedenlerle para topladıklarını beyan eden şahısların banka hesap numarası verdikleri ve bu hesaba vatandaşlarımızın para yatırmalarını istedikleri tespit edilmiştir. Ev, iş ve cep telefonlarını valimiz ve valiliğimiz adına arayarak para talebinde bulunan telefon dolandırıcılarının bu tür eylemlerine karşı vatandaşlarımızın daha dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir."

Açıklamada, "Valilikçe mevzuatlar doğrultusunda düzenlenen yardım kampanyalarının valiliğin internet sitesi, gazete, televizyon ve sosyal medya başta olmak üzere tüm iletişim kaynaklarınca vatandaşlara duyurulduğu" belirtilerek şöyle denildi: "Dolayısıyla valimiz ve valiliğimiz adına bu tür telefonla aranan vatandaşlarımızın karşı tarafın söylemlerine asla itibar etmemeleri, herhangi bir hesap numarasına kesinlikle para yatırmamaları, dolandırıcıların verdikleri adreslere ziynet eşyası, para kesinlikle bırakmamaları, bu gibi durumlarda ilgili birimlerle irtibata geçmeleri ve valiliğimizin 05054669024 ve 2141002 nolu telefonlarına bilgi vermeleri önemle rica olunur." - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Kahraman Erzincan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title