Haberler

Telefon Dolandırıcıları Jandarmaya Yakalandı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde devriye görevi yapan jandarma ekiplerinin şüphe üzerine durdurdukları araçtaki şahıslardan birinin kaçması ve diğerinin ise elindeki cep telefonunu atması büyük bir dolandırıcılık olayını ortaya çıkarttı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde devriye görevi yapan jandarma ekiplerinin şüphe üzerine durdurdukları araçtaki şahıslardan birinin kaçması ve diğerinin ise elindeki cep telefonunu atması büyük bir dolandırıcılık olayını ortaya çıkarttı. Şahısların üzerinde yapılan aramada telefonla dolandırdıkları vatandaşların paraları ve ziynet eşyaları ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akçakale ilçesinde devriye görevi yaparken içerisinde iki kişinin olduğu şüpheli bir aracı durdurmak istedi. Jandarmayı gören şahıslardan M.K., araçtan inip kaçarken İ.H.B. ise kimlik kontrolü sırasında elindeki cep telefonunu yol kenarına attı.

Üzerinden çok sayıda altın eşya çıktı

Şahsı araçtan indirip üst araması yapan jandarma ekipleri, 5 adet altın bilezik, bir adet cumhuriyet altını, bir adet altın kolye, 4 adet altın yüzük, bir adet altın küpe, bir adet altın künye, 79 bin 500 lira parası alınarak dolandırılan şahsın isim, adres ve kimlik bilgilerinin olduğu kağıt, 2 adet cep telefonu ile bir adet sim kart ele geçirdi.

Cep telefonundan dolandırılan şahsa ulaşıldı

İ.H.B.'nin yol kenarına attığı cep telefonunun arama kayıtlarını inceleyen jandarma ekipleri, telefonla B.E. isimli şahısla çok sayıda görüşme yapıldığını belirledi. B.E.'yi arayan jandarma ekipleri, para ve ziynet eşyalarının sahibinin kendisi olduğunu belirledi. B.E.'nin telefon görüşmesinde dolandırıcılara İstanbul'da para ve altınları teslim ettiğini, korktuğu için de polise gitmediğini söylediği öğrenildi.

İstanbul'daki şebeke elemanı da yakalandı

Yaşanan dolandırıcılık olayı sonrası İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle görüşen jandarma ekipleri, dolandırıcılık olayına katıldığı belirlenen bir kişinin daha yakalanmasını sağladı. Jandarma ekipleri araçtan inerek kaçan M.K. isimli şahsı yakalamak için çalışmalarını sürdürürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa İstanbul Akçakale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title