Haberler

Telefon Dinlemekle Görevli 45 Polis Görevden Alındı

Güncelleme:

Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine düzenlenen 17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde başlayan görev değişiklikleri Asayiş Şube Müdürlüğü'nün teknik takip birimini de etkiledi.

45 POLİS MEMURU + 30 İSTİHBARATÇI GÖREVDEN ALINDI

Bu birimde savcılık talimatıyla yapılan telefon dinlemelerini gerçekleştiren 45 polis memuru görevinden alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli 11'i rütbeli, 19'u da memur olmak üzere toplam 30 kişi de branştan çıkarıldı.

TAMAMININ TAYİNİ ÇIKTI

Asayiş'in Teknik-Takip bölümünde telefon dinlemeleri yapan 45 polisin tamamının tayini çıktı. İlçe ve birim içinde tayinleri çıkan 45 polis memuru yeni görev yerlerine başladı.

İstanbul Emniyeti'nin önemli noktalarından biri olan telefon dinlemesi bölümünde sokakta takip yapan polis ekipleri için de tayin hazırlığı yapıldığı belirtiliyor.

YENİ MEMURLAR GETİRİLECEK

Bu tayinlerinin ardından telefon dinlemelerine yeni polis memurları getirilecek.

BURSA'DA 30 İSTİHBARATÇI BRANŞTAN ÇIKARILDI

Bursa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli 11'i rütbeli (komiser ve üstleri) 19'u da memur olmak üzere toplam 30 kişi, Emniyet Genel müdürlüğü emriyle branştan çıkarılarak il müdürlüğü emrine görevlendirildi. 30 istihbaratçı polis memurunun pasif görevlere atanacağı belirtiliyor.

ŞUBE MÜDÜRÜ DE GÖREVDEN ALINMIŞTI

Bursa'da 18 Aralık'ta ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü İhsan Yılmaz görevden alınıp Muhabere Elektronik Şube Müdürü olarak görevlendirilmişti. Yerine ise Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Erol Turan atanmıştı.

DEPREM, OPERASYON SONRASI BAŞLADI

Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişiklikleri başlamıştı.

Operasyon sonrası İstanbul Emniyeti'nde aralarında Hüseyin Çapkın'ın da bulunduğu yaklaşık 100 müdür görevden alınırken, değişikliklerden İstihbarat Daire Başkanlığı da etkilenmişti.

Aralarında PKK, Teknik Takip masaları ve çeşitli sol örgütlerden sorumlu birimlerde görev alan 12 şube müdürü ile müdür yardımcısı görevden alınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube'de görevli 200 polisin görev yeri de değiştirilmişti. Vali Selami Altınok İstanbul İl Emniyet Müdürülüğü'ne geldikten sonra,16 müdür yardımcısının görev yerini de değiştirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bursa Emniyet Müdürlüğü Güncel - Operasyon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (17)

aaali003@mynet.com:

Anlamadığım yüzlerce polis neden değişiyor bu insanlar kışta kıyamette ev taşıma işlemleri basit değil......................

32
3
yanıtYanıtla
orbaybayosmanli@yahoo.fr:

bu yapilana, fasistlik denir, cadi avi denir, yani benim gibi dusunmuyorsan benim dusmanimsin demektir. Bu polislerin suçlari var mi bilmiyorum ama her zaman ki gibi amir kullaridir. Bu iktidar, islerine gelmeyeni surgune gonderiyor. Memular bundan sonra nasil islerini yapsinlar... Eger bir AKPliye ters bakarsan kendini surgunde buluyorsun. Sanki padisahlik, diktatorluk geri gelmistir... Bu ulke boyle giderse hiç bir zaman, medeniyeti yakalayamaz, gittikce muz cumhuriyeti oluyoruz. tessekkurler erdogan, tesekurler AKP..... yaziklar olsun obur partileri ki, hiç bir fikir uretemiyorlar, sadece bos laf....

26
7
yanıtYanıtla
TURKmanyak_ccx@hotmail.com:

AKP nin işi bitti artık ampul patladı artık o ampulu edison bile yakamaz. 2015 in bir an önce gelmesi lazım. Şu kadarını söyliyeyim bugün bizler bitik bir milletiz. Ordu mafoldu silahlar tarih öncesi akp bizi böldü on parçadayız artık birleşemeyizde yani demek istediğim dün boğazlar için çanakkaleye dayananlar bugün dayansa bizi boğazlar bütün Türkiyeyi ele geçirirler siz lay lay lom yaşayın işin ciddyetini kavrayamadınız hala bu tayyip padişah ve şehzade oğlu Türkiyeyi soyarken asker engel olmasın diye herkesi içeri attı. sonumuz yunanistandan kötü ahali. Yaptılar 150km menzilli bir füze iran 2500 km öteden vuruyor. HER YER HER TARAF BORÇ. ÇOĞU PARA EDECEK ŞEYLER SATILDI. Yeni hükümetin işi baya zor olacak

yanıt0
yanıt0
demokraterdog@gmx.de:

Hergün böyle AKPnin suçu ve örtme kampanyası ispatlanıyor. Bilal ve Damat nerede? Koyunlara inşallah ilham gelirde onlarda akıllanırlar.

26
4
yanıtYanıtla
atabeylevanov@mynet.com:

zamanında cemaat torpili ile bu yerlere gelen 'büyük polis'ler şimdi cemaatçi oldukları için pasif göreve çekiliyor. Rabbim sen nelere kadirsin. Adalet..

19
9
yanıtYanıtla
arzuarzu_guler@hotmail.com:

Korkunun gözünü seveyim :)) velhasıl biliyor tarih hiçbir korku saltanı sevdalılarının sonu güzel bitmedi :) gül ve geççç

23
3
yanıtYanıtla
tarafsız yorumcutarafsiz@windowslive.com:

nedir amacınız?ne demek görevden alındı? yalan haber yapmayın. görev yeri değiştirildi deseniz ya. olmaaazzz... neden çünkü yalanla itibar görme hevesindesiniz. görevini layıkıyla yapmayanlara başlığınızdaki ceza verilmesi lazım ama yine de yer değiştirme yapılmış. sizin gibi taraflı bakanlara ibret olsun.

10
15
yanıtYanıtla
sahinnilgunkaklik_03@hotmail.com:

bu degisiklikler neden hic dusundunuzmu bolyoz sorusturmasinda guvenilirdide simdi neden guvenmiyorlar allah askina burda kim suclu

22
2
yanıtYanıtla
FATİHcanavartomi@hotmail.com:

FETULLAH GÜLEN İSRAİLİN EMRİNDE, POSİL VE İSTİHBARAT DA FETULLAH GÜLENİN EMRİNDE, BAŞKA BİRŞEY SÖYLEMEYE GEREK YOK.

9
12
yanıtYanıtla
bir ipte iki cambazizmirli1700@hotmail.com:

2 ortak çıkar kavgasında, anlaşmazlığa düşmüş,bütün bunları YOL ARKADAŞI TAYYİP' LE YAPMADI MI.. İsrail'le iş kuran Bilal ERDOĞAN.. one mınute dedi diye tavizleri peşkeş çeken başbakan..

yanıt0
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title