Haberler

Tekzen'den yeni mağaza atağı

Türkiye'nin en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen İstanbul'daki 13. Mağazasını 212 İSTANBUL AVM'de açtı.

Yatırımlarına aralık vermeyen Tekzen'in böylece yurt gelindeki mağaza sayısı 118'e ulaştı. 2017 sonuna kadar 12 yeni mağaza daha açılması hedefleniyor.

Türkiye'nin en yaygın ve yüzde 100 yerli sermayeli yapı perakende zinciri Tekzen, yurt içi ve yurtdışındaki mağazalarıyla büyümeye devam ediyor.

Tekzen, 212 İSTANBUL AVM'deki 2089 metrekarelik mağazasıyla, Marmara Bölgesi'ndeki mağaza sayısını 13'e, Türkiye genelinde ise 118'e çıkardı.

212 İSTANBUL AVM'deki Tekzen mağazası açılış töreninde, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten Tekzen CEO'su Murat Gigin, yeni yatırımlara ilişkin şu bilgileri verdi;"Perakende Türkiye'nin 4. büyük sektörü… Tekzen olarak Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciriyiz. Hız kesmeden büyümeye devam ediyoruz. 2016 yılında 12 yeni mağaza açarak 114 mağazaya ulaştık. Türkiye ekonomisinin ve perakende sektörünün üzerinde bir büyüme gerçekleştirdik. 2017 sonuna kadar mağaza sayısını 130'a çıkarmayı planlıyoruz. Bir yandan yeni mağaza açarken, var olan mağazalarımızı da müşterilerimize daha ferah alışveriş ortamı sunmak için yenilemeye devam ediyoruz. Hedefimiz Tekzen'i tüm illerimize taşımak."

Murat Gigin: "Mutlu müşteri 2,5 yeni müşteri getirir, mutsuz müşteri ise 7 müşteri kaybettirir"

Yeni mağazaya ilişkin konuşmasını sürdüren Murat Gigin; "Bu mağazamızın açılışında birçok kişinin emeği var. Tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederim. Her ne kadar dijital dünyaya doğru ilerlesek de bazı şeyler değişmiyor. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Hizmet sektörünün en önemli alanında çalışıyor, ihtiyaçları karşılıyoruz. Müşteriyi anlayan, ihtiyacına uygun tavsiyeler veren, fazladan ürün satmak yerine ihtiyaç doğrultusunda ürün tavsiyesinde bulunan, güler yüzlü, dürüst ve bilgili personel istihdam ediyoruz. Ve çalışanlarımız bu değerler doğrultusunda eğitiyoruz. Çünkü her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Bizim için öncelikli olan, mağazaya giren ziyaretçilerimizin buradan son derece memnun olarak ayrılması… Biliyoruz ki mağazalarımızdan mutlu ayrılan müşterilerimiz bize 2,5 yeni müşteri sağlıyor, mutsuz ayrılanlar ise 7 müşteri kaybettiriyor. Çalışanlarımıza verdiğimiz en önemli tavsiye müşterilerinin alışverişlerinden pişmanlık duymamaları için ihtiyacı olmayan ürünleri almaları konusunda ısrarcı davranmamaları, ihtiyaçları doğrultusunda ürün ve çözüm tavsiyesinde bulunmaları yönünde oluyor" dedi.

Tekzen CEO'su Murat Gigin, Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Onur Mertoğlu, İcra Kurulu Başkanı Ahmet Işıkgece, Tekzen Pazarlama Müdürü Mehmet Cem Kızılkaya, Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge, Operasyon Müdürü Hüseyin Menteşe, Satın alma Müdürü Hasan Özgür Küçükçetin, Bölge Müdürü Ali Aksoy, 212 AVM yönetimi ve Tekzen tedarikçilerinin katıldığı açılış töreni büyük ilgi gördü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title