Haberler

Tekvandonun Sultanı Memleketine Transfer Oldu

Girdiği turnuvalarda şampiyonluklar ve derecelerle ayrılan Diyarbakırlı tekvandocu Özlem Ulaş, Güneydoğu Gençlik Spor Kulübü’ne transfer oldu.

Girdiği turnuvalarda şampiyonluklar ve derecelerle ayrılan Diyarbakırlı tekvandocu Özlem Ulaş, Güneydoğu Gençlik Spor Kulübü'ne transfer oldu.

Kulüp Başkanı Cevdet Nasıranlı, çok genç nüfusa sahip Diyarbakır'da spora ve sporcuya daha büyük katkıların sunulması gerektiğine dikkat çekerek, kentte birçok alanda derece yapabilecek çok yetenekli genç ve çocukların olduğunu, bunlara yatırım yapılması gerektiğini vurguladı. Başkanlığına avukat Cevdet Nasıranlı'nın gelmesi ile birlikte büyük bir atılım gerçekleştiren Güneydoğu Gençlik Spor Kulübü, sosyal projelerin yanı sıra sportif anlamda da ciddi adımlar atmaya başladı. Sportif anlamda başarılarına başarı eklemeyi hedefleyen kulüp, büyükler kategorisinde Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası'na katılan tek Diyarbakırlı kadın tekvandocu olan Özlem Ulaş'ı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden transfer etti.

KARNESİ BAŞARILARLA DOLU

Kariyerinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Gaziosmanpaşa ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına çıktığı müsabakalarda oldukça başarılı bir grafik çizen Ulaş, geçen yıl İzmir'de düzenlenen Kulüpler Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olarak adından bahsettirmişti. Daha önce de Çin'de yapılan Dünya Kupası'nda üçüncülük, Tunus'ta yapılan Akdeniz Kupası ile Hollanda yapılan Avrupa turnuvasında ikincilik ve Almanya'da yapılan şampiyonada da üçüncülük elde eden Ulaş, defalarca genç ve A milli takımda şampiyonalarına da katıldı.

"ULAŞ, YUVAYA DÖNÜŞ YAPTI"

Antrenörü Haci Özbilek, Ulaş'ın tekrardan yuvaya dönüş yapmasının Diyarbakır tekvandosu ve sporcuları açısından oldukça önemli olduğunu belirterek, "Özlem, deneyimleriyle kulübümüze ve ilimize çok şey katacaktır. Umarım böyle bir değeri sahiplenir ve alt yapıdan yeni Özlemlerin yetişmesine vesile oluruz. Bu vesileyle kulübün son dönemdeki sıçrayışına katkıları olan başkan Cevdet Nasıranlı'ya teşekkür ediyoruz. Özlemin tekrardan uluslararası alanda boy göstermesi için kulübün dışında sponsorluk ile ilgili bizimle irtibata geçen şirketlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Umarım en kısa zamanda en doğru kararı verip sponsorluk anlaşmasını imzalarız" dedi.

"ÇOK YETENEKLİ GENÇ VE ÇOCUKLAR VAR"

Kulüp başkanı Cevdet Nasıranlı ise Diyarbakır'ın çok genç nüfusu sahip olduğunu belirterek, kentte spora ve sporcuya büyük katkıların sunulması gerektiğine dikkat çekti. Diyarbakır'da birçok alanda derece yapabilecek yetenekli genç ve çocukların olduğunu vurgulayan Nasıranlı, "Yeter ki genç ve çocuklara yönelik yatırım yapalım. Onlara fırsat verdiğimiz zaman sportif anlamda kentimizin adını yukarılara taşıyacakları ortada" diye konuştu.

Özlem Ulaş'ın başarılı bir sporcu olduğunu girdiği şampiyonalarda birçok kez kanıtladığına da işaret eden Nasıranlı, "Ne yazık ki yeteri kadar destek bulamadıkları için Özlem gibi başarılı sporcularımız başka kentlerdeki kulüplere transfer oluyorlar. Ancak biz Özlem ve diğer sporcularımızı yeniden kentimize kazandırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz, göstermeye devam edeceğiz. Bu kentin sporcularının, bu kentin adını yukarılara taşıması için elimizden geleni yapacağız. Şimdiden Özlem'e başarılar diliyorum" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cevdet Nasıranlı Diyarbakır Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title