Haberler

Tekstil ve Moda Sektörünün İddialı İsimleri İstanbul'da Bir Araya Geliyor

Premiere Vision, İstanbul’da tekstil ve moda sektörünün iddialı isimlerini altıncı defa bir araya getiriyor.

Premiere Vision, İstanbul'da tekstil ve moda sektörünün iddialı isimlerini altıncı defa bir araya getiriyor. 22 Mart 2017 tarihinde CNR Expo'da kapılarını bir kez daha yeniliklerle açan ve 24 Mart 2017'ye kadar sürecek olan etkinlikte tekstil ve moda sektöründeki yeni trendler paylaşılacak.

Moda ve tekstil dünyasının kendi alanında en önemli ve etkili organizasyonu olarak nitelendirilen Premiere Vision, İstanbul'da bir kez daha alanının en iddialı isimlerini bir araya getiriyor. Kapılarını 6. defa yeniliklerle açan organizasyon 22-24 Mart 2017 tarihleri arasında CNR Expo'da gerçekleştirilecek. Üç gün boyunca tekstil ve moda sektörünün prestijli isimlerini bir araya getirip her iki sektörde dünyanın yeni trendlerinin profesyonellerle paylaşılacağı organizasyonda pek çok ülkeden alanının önde gelen iplik, kumaş, aksesuar, desen, hazır giyim üreticileri ve trend ofisleri yer alıyor. Ayrıca uzman moda ekibi ise her sezon olduğu gibi bu sezonda da yeni sezon trendlerinin şifrelerini bir kez daha moda severler için çözecek.

Premiere Vision Uluslararası Fuarlar Direktörü Guglielmo Olearo, İstanbul'da hiç ara vermeden 6. defa moda ve tekstil sektörünün iddialı isimlerini bir araya getirmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını vurgulayarak, "İstanbul için planladığımız şekilde ilerliyoruz. Planlamalarımız dahilinde ilerlememizde Türkiye'de bize gösterilen ilgiyi en önemli etkenlerden biri olarak ifade etmek mümkün. Bu ilgi doğrultusunda gelecek sezonlarda düzenleyeceğimiz fuarları yeni projelerle destekleyip geliştireceğiz" diye konuştu.

Premiere Vision İstanbul Mart 2017 Fuarı'na 104 uluslararası firma katılıyor. Katılımcılar, İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonlarını ve son gelişmeleri sergileyecekler. Çok sayıda ünlü marka organizasyona katılarak, yeni trendleri sunacak. Ayrıca organizasyonda çok sayıda seminer düzenlenereke, tasarlanan kıyafetler hakkında bilgiler verilerek, yenilikler anlatılacak.

Diğer yandan, "marka elçiliği" projesini dünyadaki tüm fuarlarıyla eş zamanlı olarak İstanbul'da Ekim 2015'te hayata geçiren Premiere Vision İstanbul'da Mart 2017 Fuarı'nda işbirliği yapılan isim moda tasarımcısı Gülçin Çengel oldu. Çengel, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımıyla alanında lider konumda organizasyonun marka elçisi olmayı son derece heyecan verici bulduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: "Özellikle sektörün bugünkü duruma gelmesindeki katkıları ve tasarımcılarla yaptığı işbirlikleri sayesinde durumun sürdürülebilirliğini sağlaması göz önüne alındığında Premiere Vision ile çalışacak olmaktan mutluyum." Organizasyonda Ekim 2015'te Arzu Kaprol, Mart 2016'da Bora Aksu ve Ekim 2016'da ise Zeynep Tosun ile başarılı işbirlikleri geliştirmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul 22 Mart Moda Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title