Haberler

Tekrar) Gaziantep'te Patlama - Patlama Anı TRT World Kamerasında

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

TRTWORLD muhabirinin otel çatısındaki patlama anı görüntüleri

Dumanların yükselmesinden görüntüler Gaziantep'te terör saldırısı: 2 şehit, 22 yaralı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü binası önünde bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında 2 polis şehit oldu, 18'u polis 22 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gaziantep'te Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı'ndaki İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde bombalı araçla terör saldırısı düzenlendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ), İl Emniyet Müdürlüğü ve Vergi Dairesi arasındaki bölgede, saat 09.20'de meydana gelen patlamada, bir polis memuru şehit oldu, 2'si ağır 19 polis ile 4 vatandaş yaralandı.

Ağır yaralanan polis memuru hastanede şehit düştü

Saldırıda ağır yaralanan polis memuru, tedavi gördüğü 25 Aralık Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Saldırıda şehit olan polislerin sayısı 2'ye yükseldi.

Yaralıların kaldırıldıkları hastanelerdeki tedavisi sürüyor.

Vali Yerlikaya: Saldırı bombalı araçla yapıldı

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, yaptığı yazılı açıklamada, Şehitkamil ilçesi İncilipınar Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi, Vergi Dairesi Başkanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının bulunduğu 36004 No'lu Cadde'de bomba yüklü aracın infilak ettirildiğini kaydetti.

Olay yerinde çalışmalar sürüyor

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı İl Emniyet Müdürlüğü önünde olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Patlamanın ardından iş yerleri zarar gören esnaf ve itfaiye ekipleri, temizlik çalışması yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bilgi aldı

Öte yandan, Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saldırıya ilişkin İçişleri Bakanı Ala ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yla telefonla görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın patlamada şehit düşen polise Allah'tan rahmet, yaralı polislere ve sivillere de acil şifa dileğinde bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
title