Haberler

Tekrar

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için devam eden operasyonlar sırasında bugün şehit düşen Polis Özel Harekat (PÖH) memuru Coşkun Nazilli'nin cebinden çıkan ve çocukları tarafından yazılan mektup duygu dolu anlara neden oldu.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 14 Mart günü ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile birlikte başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Teröristler tarafından döşenen mayınların temizlenmesi, hendeklerin kapatılması ve kurulan barikatların kaldırılması için başlatılan operasyonlara katılan güvenlik kuvvetlerine El Yapımı Patlayıcı (EYP) ile saldırı düzenlendi. Patlamada polis memuru Coşkun Nazilli ve uzman çavuş Vedat Aykut şehit düşerken, 6 güvenlik görevlisi yaralandı.

ÇOCUKLARININ MEKTUBU CEBİNDEN ÇIKTI

Patlamada şehit düşen Polis Özel Harekat memuru Coşkun Nazilli'nin çocukları tarafından babasına yazılan mektup bulundu. Çocuklarının isminin bulunduğu mektup görenleri duygulandırdı.

Şehit polis memurunun çocukları tarafından yazılan mektupta; "Vatan sevgisi imandan, onun tek amacıdır. Dünya hayatı oruç, ölüm anı iftardır. Dağlar taşlar mekanı, toprak yorganıdır. Sevgiliye kavuşmak onun için vuslattır. Bırak güneş kavursun, kar yağsın ne çıkar, hain mermiler geceleri yıldız gibi yağar. Rüzgar eken hain elbet fırtına biçer. Alperenim yiğidim sen bu yolda devam et. Sen bir efsanesin, derman özel harekat. Dağların kartalısın, ferman özel harekat. Terörün kabusu yılmaz özel harekat. Şehitlerin mirasçısı polis özel harekat. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. Özel Harekatçı Coşkun Nazilliye. Çocukların, seni çok özledik, baba, seni çok seviyoruz" ifadeleri yer aldı.

ALANYA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Şehit Nazilli'nin acı haberi ise Kadıpaşa Mahallesi, Keykubat Bulvarı, Nezahat Hanım Apartmanı'nda oturan aileye, Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka ve polis memurlarınca sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Acı haberi duyan Nazilli ailesi fertleri sinir krizleri geçirdi. Polis memuru Nazilli'nin annesi ve babası sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılırken, ailenin yakınları ve komşuları da Coşkun Nazilli'nin baba ocağına akın etti. Acı haberi alan Baba Durmuş Nazilli dirayetini korumaya çalışsa da zaman zaman sinir krizleri geçirdi. Baba Durmuş Nazilli'nin Kadıpaşa Mahallesi, Keykubat Bulvarı'nda bulunan evinin önünde taziye çadırı kuruluyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Nazilli'nin de kardeşi olan Coşkun Nazilli'nin şehit haberini alan Alanyalılar taziye evine akın ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, AKP İlçe başkanı Mustafa Berberoğlu, Milletvekili İbrahim Aydın, Mahmutlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Top da taziyeye gelenler arasında yer aldı. 15 yıllık polis olan Özel Harekat Polis Memuru Coşkun Nazilli, Ayşe Nazilli ile evli ve Göktürk (10) ve Gökçe (5) yaşında 2 çocuk babasıydı. Nazilli'nin cenazesinin yarın Alanya'da son defa baba ocağına getirildikten sonra Alanya Belediye Mezarlığı Şehitliği'nde toprağa verilmesi bekleniyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nusaybin Nazilli Alanya Mardin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
title