Haberler

Teknosa'da Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Ayşegül Bahçıvanoğlu Oldu

Güncelleme:

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri Teknosa'nın Strateji ve İş Geliştirme Direktörlüğü'ne Ayşegül Bahçıvanoğlu atandı.

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri Teknosa'nın Strateji ve İş Geliştirme Direktörlüğü'ne Ayşegül Bahçıvanoğlu atandı. Bahçıvanoğlu, Teknosa Strateji ve İş Geliştirme Direktörlüğü görevinin yanı sıra İcra Kurulu Üyesi olarak da görev yapacak.

Ayşegül Bahçıvanoğlu, New York Üniversitesi Stern Business School'dan mezun olmuştur. Profesyonel iş hayatına Citibank'ta Kurumsal Bankacılık Bölümü'nde başlayan Bahçıvanoğlu, daha sonra sırasıyla AT Kearney'de Kıdemli Yönetim Danışmanı, Yurtiçi Kargo'da CEO Danışmanı ve Mey İçki'de Yeniden Yapılandırma Müdürü olarak görev yapmıştır. 2007 yılında Peppers and Rogers Group'a katılan Bahçıvanoğlu, 2008-2011 yılları arasında Brüksel Ofisi'nde, son iki yıl ise Johannesburg Ofisi'nde Güney Afrika'da Ortak Yönetici olarak görev almıştır. Müşteri odaklı dönüşüm ve yeniden yapılandırma alanlarında yoğun yurtiçi ve yurtdışı deneyimleri olan Bahçıvanoğlu 2013 yılı sonunda Teknosa'da Strateji ve İş Geliştirme Direktörü olarak işe başlamıştır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Teknosa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title